Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodosli u najveci bh klub, europsko Sarajevo.
Najveći al' u kurcu , kaskaste za titulama , stadiona nemate. Ne gledaju se zadnje 2-3 sezone
moze minus nije problem ,,,znam ja da istina boli,,pozz za doslijedne,, one sto igracima spominju familiju i zbog kojih trener zavrsi u bolnici..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sjasi Kurta da uzjase Murta, ko je sada pare oprao da li Dino Selimovic, Benjamin Isovic, Miodrag Jesic ili neko od smjenjih koji rade iz sjene
Pa ako jedan od ovih zna ENGLESKI,onda ga i moje NENA zna pa jeste vidjeli na videu,kako onaj nas mu nesto kaze a on kao postidan ne zna ni sta mu covjek kaze,bem ti "profesionalca" koji putuje po svijetu a ENGLESKI ne zna..
"Dolazak u Sarajevo je važan za moju karijeru" ----- ....ti karijeru!
I vidite sada ovo kod njih kada su stigli brazilci nema odmah najbolji na svijetu a cim dodzu u neki drug klub ismijavanje e zato je fk sarajevo k........
e vidite svu politiku sarajevo prepisuje od zelje prvo juniore gurnuo u ekipu pa sada dovodi i brazilce.Sve isto rade nevjerovatno.
Necete se ovdje nimeta najesti :) odma produzite za Djermaniii .
mister 25%....... gdje rekoste da je bio do sad ako je takav strucnjak,,,koliko sam cuo iz Partizana ga otjerase govnjivim stapom ,,a navijaci C.Z se jos uvijek valjaju od smijeha kad se spomene doticni,,,i imam jos jedno pitanje ??ko skide ljiljan sa grba, FK Sarajevo??,kad je trebalo u svrhu dnevne politike stavi,,,,moze,,sad nam malo ne treba...skini..??
Ti čuo?
Kontaš?! moj @ jesi li cuo 4:1 za Slobodu....... jaranski,,lagano,,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ee kad skontate medju kakvu mraku ste dosli sve ce vam biti jasno
ovu dvojcu sam vidio na animal planet kako fataju aligatore po amazonu
Koji si ti kompleksaš.Ova dvojica imaju bar nešto upisano u svojoj biografiji(100utakmica preko 105 golova) pa taman to bila i liga Mianmara.Za razliku od njih ona dva vaša ribara koja su neki dan sletila na Grbavicu nemaju ništa.
pa eto kakvi su da ih po dvojcu dovodite,garan te bit u ugovoru da ce dobijat dva lanch paketa dnevno i posjeta pijonirskoj dolini da ih ne puca nostalgija za zavicajem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brazilci ce se treninzima FK Sarajevo prikljuciti sutra, a raskinuti ugovor i otici kuci prekosutra...