Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veoma inteligentan potez hahahahaha
Samo naprijed, Sariću, tri godine začas prođe a račun dobro popunjen, šta te briga a ovi pametnjakovići sa klixa će i dalje pametovati.Bujrum nazad u Slobodu, kad se opariš :)
Samo naprijed, Sariću, tri godine začas prođe a račun dobro popunjen, šta te briga a ovi pametnjakovići sa klixa će i dalje pametovati.Bujrum nazad u Slobodu, kad se opariš :)
e moj Sariću...ti i tvoj menadžer razmišaljte ono baš na nivou seoskih mangupa. nemate vi mozga
odlicna stvar za razvoj karijere juzna koreja je poznata po činjenici da se svi naši koji odu tamo, tamo i ostanu jako dugo, i uopšte se ne vrate upropašteni da "ožive" karijere...u sarajevo...pa onda nazad u Slobodu
Levat uze pare na konto Sarajeva i reprezentacije , prosjecan igrac, eto ga u simin han za godinu
jesi lud,pored toliko klubova..
Ta tupava faca Bosnje
@vadimCreva Hebo ti Alija mater
Sto ste ljudi toliko bolesni od zavisti ? Umjesto da vidimo kakav je klub pa sutra ako gdje sretnemo kakvog fudbalskog ljubitelja iz J. Koreje mozda spomenemo Sarica i sl. mi odmah govorimo "Vidi mu glave", "Dokopao se slave preko reprezentacije" itd. Eto juznokorejanci ludi pa onako bacaju pare. Vide ko igra za repku i uzmu ga bez provjere. Providni ste sa svojom bolesnom zaviscu.