Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno !
Vedad Ibisevic da nije dozivio povredu zbog koje je pauzirao vjerovatno bi u Njemackoj u onoj zlatnoj sezoni oborio sve rekorde i bio najbolji igrac. Igrac koji je postigao gol koji nas je odveo na SP ne zasluzuje takve kritike koje mnogi pisu. Istina da nije blistao zadnjih godina ali je davao sve od sebe, za razliku od nekih koji se po terenu vuku od kako su se vratili iz Brazila!!! Sretni mali Ibisevicu i budi duplo bolji od svog predhodnika imat ces blistavu karijeru
Pojma nema. Alen Halilović za njeg Messi.
Buduci igrac Simin han Cityja.
Ovaj mali je odlican, igro je u JUSC (Iowa) kad je bio oko 14 i preselio u Kansas City koji ugra u americkoj MLS ligi da bi zatim otiso u U17 USA camp i onda na ovaj Nebraska univerzited. Malo mi je nejasno zasto je iz MLS koji je 2 levela ispred otiso na univerzited ali najvjerovatnije je dobio dzaba stipendiju ako igra za njih. Uglavnom gledo sam ga nekoliko puta i mali razvaljuje.
drug, kazhe se univerziteT
Nemoj pokusati, ili to uradi ili nemoj!
Novi zmaj kojem drzimo fige gore
Vazno je, ljudi, ostati prizemljen, biti svjestan kvaliteta i ne gubiti samopouzdanje. BiH je fudbalska nacija, gdje je stasao zavidan broj fudbalera svjetske velicine. Istovremeno, mi smo omanja nacija, ciji fudbalski napredak dodatno ometaju i drugi faktori. Hocu reci - podrska novom selektoru i u 'gluho doba', i optimizam. Ali, bez euforije i nerealnih ocekivanja. R. Prosinecki je veliko ime, koje u slucaju oklizavanja, ne zasluzuje da bude ispraceno ruznim rijecima.
@BH_Faraon slazem se
@SlobodnoMisljenje Srbima vazda kroz noge protjerivali loptu, sa Hrvatima smo bare bare po talentu.
Sretno momcino!!!
I ja bih da budem Donald Tramp
Mrdam rodjeni ko Severina, ali dzaba
Ja sam cuo za drzavu Nebraska ali za Nabraska nikad . To neko novo klixovo otkrice !
Volio bih zaista momak da ti se zelje i osnovi ostvare a dosta toga je do tebe samog
Sa srećom 🇧🇦
cuj strucnjaka sve znaju a loptu sutali u vistafonu ili gledali na tv.