Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Husrefa,ko "kec na desetku".Živi bili pa vidjeli.
Ma ja realno
@Z.O.I-84 Ta ce ba husref, grmalj kao i ostali svi treneri u BiH i igraci... Nekakve puzigace hahaha
Štilić smjeni sve trenere
jest im dugo i trajao
Harmoniku na ledja i niz put
Ovaj klub je bas nesto pozitivno za nasu ligu.. Konacno neki privatni klub.. A ne samo budzevani
Ovako ce i Vinko. Marinovic poslije tekme za velikim Zeljom...
Šteta, nema pravo za naknadu s biroa jer je sporazumni raskid, trebali su mu dat tehnološki višak da se ima od čega živit dok se ne snađe
Čelik je njegova sudbina!
mrzim Nk dupeuvlakači1921
cmizdri
Mislim da si sranje od trenera realno
cuj 10 igraca...
@FIGO10 golmana boli čuna kakva je formacija
prosinecki na aparatima... :)
Baljaaaa, Baljaaaa, reci Boliii da se ne zajebavaaaa
Mozes uvijek pjevat po kafanama...
TIPICAN BOSNJOM....
Splet okolnosti, u Kupu ne sviraju čist penal za City protiv Zrinjskog, ne sviraju penal protiv Želje! Moglo je biti i drugačije, mogao je biti i odličan start, igrali su sve utakmice sa najboljim klubovima! Ne treba pričati kako Baljić ne zna i ne treba blatiti nape ljude jer se pokazalo kad odemo negdje vani da radimo ostvarujemo izuzetne rezultate!
@Disciplina Ja ne znam sta ste se ufatili tog penala pa pogledaj utakmicu 4 pass kad uspjesno dodate to je bingo centar presli dva puta primate loptu kod aut linije ona vam se odbija od nogu , znaci odigrali ste tako dobro da se ja zapitam otkud u prvoj ligi i kako vam zeljo nije uvalio 5 komada a ti se drzi penala pa vidis da trener kaze rinaka od ekipe .
Idi papak pjevaj po birtijama