Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"FUP: Elvedin Begić osumnjičen za pronevjeru 1,7 miliona KM "
Sad sipa treba sve privesti i da vidimo kolliko je ko ukrao. vise kriminalaca na jednom mjestu rijetko mozes naci.
Kad završi taj saobraćajni matere ti šefko ti napisao diplomu ...
Završio saobraćajni fakultet i nigdje nikakve biografije dalje, ove nekakve funkcija u nekakvim komisijama je baš velika "zasluga".
OVAJ LOPOV JOS CETIRI GODINE.. PA MI SMO K.. OD DRZAVE. COVJEK UPETLJAN U PET MALEVERZACIJA .OVO SAMO U NASOJ KVAZIDRZAVI MOZE PROCI.
Znaci upravu je bio Faruk Hadzibegic...
Lopovi te biraju, tako da...!!!?
Cim je to Elvedin Dino ne moze to bit posten cojk
Nema Bosna sreće sa izborima.
Smej se smej, samo se smej upaljeni starce.
Faruk, džaba si krečio
Po cemu je zasluzio drugi mandat nek mi neko objasni jer nije napravio ama bas nista, liga nam je losa stadioni katastrofalni nemamo nijedan moderan stadion gdje moze reprezentacija da igra svoje utakmice. Sad cu vam nesto napisati sta su Danci uradili u zadnjih deset godina napravili su niz novih stadiona arena bez i jedne krune drzavnog novca jer su sve to pravili zajedno s privatnim firmama. To je uradio predsjednik saveza nije on bio fudbaler nego na celo saveza je dosao uspjesni menadzer.
kako si glup,
@haris.svraka ti si beskrajno glup i zato smo tu gdje smo na samom dnu radi takvih idiota poput tebe.
*ebo majku za ne povjerovati?
...poštenjačina, na licu mu piše...
joj kakvo iznenadjenje hahaha
Mafija je pobjedila,kao sto bi nasa legenda Elvir Bolic rekla :"U Zenici da Platini bude konkurencija Hanki Begagicu sanse bi mu minimalne bile ;)"
Vdi mu se na faci da je Lopina...! ☺