Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOŠ JEDAN BOSANSKI ZMAJ-HVALA TI BOŽE.
Ti nekome pises da je idot kretencino primitivna.
Može se reci playmaker. Kome ti drzis predavanje diletantu. Mislim da vam ne treba nista ni prenositi niti dati da ista komentarisete.
E jeste seratori vi se fatate gramatike a tema mlad momak kojim treba da se ponosimo. Sjedite ovdje i cekate kakav komentar da se naprdjujete. Momak svaka cast i samo naprijed i kad budes kao Dzeko nek se i o tebi pise a ovi izkompleksirani tipkarosi nek ispravljaju uciteljicu sto ih nije naucila neke stvari. Samo naprijed
Jesu li \"strucnjaci \" iz FSBIH stupili u kontakt sa ovim deckom il\' ce ga pozvati kad bude postao zvijezda jer jos nije dovoljno dobar za njih ?!!
I JOS STE POGRIJESILI MOMAK NEMA JOS 18GOD NAIME NAPUNICE U 11 MJESECU OVE GOD A VI STE NAPISALI DA IMA19GOD........
Imamo mi nas Bosanski jezik glupani jedni iz sa-x u fudbalu je veznjak, a u kosarci bek... a nikakav plejmeker idioti jedni nepismeni
Igra za mladi tim Herculesa? i iz tog mladog tj drugog tima pravac Real ? Hajd mozda i bude
E sad cemo ga nagrabusiti. Ako predje u Real ovo je novi Dzeko za medije. Sto neko rece ovdje ,bit ce svaki dan: \"jel kakio tvrdo il\' meko , jel pajkio kako treba\" i tako to.
Ajde ne budi glup Bogati.. Kada shvatis sta znaci rijec playmaker shvatit ces da to postoji u svakom kolektivnom sportu.
bas si debil!!! jasta neg playmaker
Nepismenjaci iz sa-x nijenogomet nije kosarka...kakav ba plejmeker????? U nogometnoj igri ima samo VEZNJAK idioti... LIJEPI NAS BHS!!!!
MašAllah!!!