Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno smo ga se kutarisali, konacno.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HHHHHHHHHHHHHHH
eldin je donio pehar Kupa i prije potpisivanja ugovora sa Željom. Promašio je penal u finalnoj utakmici, a s obzirom na razvoj situacije to je uradio namjerno.
ovo ga je i dovelo u INSTITUCIJU.....Eledine dobro dosao http://www.youtube.com/watch?v=vDxv5WZMXSQ
JUPIIIIIIII hvala željo, daleko mu Bilino bilo
heheheheh jeste se usrecili strumfoviii hehehe
jel mu tata Seki (zenicki krimos) sredio sa Amarom Osimom prelazak u zelju??
sulejman smajić i avdija vršajević dolaze još samo se ne priča
nismo dobri al ovo vam nije nikakvo pojacanje iskreni rob
Hahaha, kako kaze ovaj u tekstu, SJAJAN NAPADAC, hahahha
2005–2007 NK Čelik Zenica 25 (3) 2007 Interblock Ljubljana 17 (8) 2007–2008 NK Livar 7 (3) 2008–2009 NK Nafta Lendava 24 (1) 2009–2009 FC Unirea Alba Iulia 0 (0) 2009–2010 FK Mughan 13 (2) 2010 Győri ETO FC 5 (0) 2010– NK Čelik Zenica 13 (3) u zagradi su golovi...nema sta \"istinski napadac\" i \"golgeter\" pravo \"pojacanje\" za ZeljA hahahhaa
ovaj adilović lupeta, čuj institucija za sve u BiH, pa seljak jedan Široki, je za Želju Real, imaju svoj stadion, najmodernije terene za trening, svoju omladinsku akademiju itd. mogu još nabrajati, a oni imaju stadion u ruševnom stanju i jedan pomoćni teren s umjetnom travom, kojeg su jedva dobili, a hoće da im slovenci prave stadion, ma nikad brale, prvo trebaju ovi da namire svoje džepove, a za stadion neće ništa ostati, naša posla...
Sjajan je Drogba, Eto, Villa itd. A ovaj je moze se reci po vokaciji napadac tzv. premier lige tj, prosjecan igrac. Pa gledao sam ga 2-3 utakmice zna fulati sto malo ko. Pogotovo ona tekma protiv Želje uzvratna u kupu kad je penal pucao, lik se usrao ziv, uzimao vazduh 5 puta dok je isao prema lopti. Mozda se popravi kod Amara Osima vidjecemo.
Gle ba, ako covjek predaje fatihu da bi bacio prste kroz kosu sve govori o njemu...nadam se da ce naci prikladnog decka gore kod Vas u Sarajevu
Hvala Bogu da smo se rijesili hamelj igraca...!!!! Hvala Zeljo!!!! :)
MAJ-MUNE GLU-PI, HAJ-VANU, SELJ-ACINO itd... Ako je covjek fulio penal jednom, pa sta svakome se moze desiti, negleda se kvalitet igraca u jednom izvodjenju penala nego kvalitet se gleda u vise utakmica i davanju golva. ZATO TISINA, TISINA, TISINA U ZENICI SMO VAS UBILI I U NAVIJANJU I U IGRANJU (0-3) HAHAHAHAH, A SATRO STE PJEVALI PRIJE TE UTAKMICE KUP, KUP KUP JE NAS!!! JESTE AL U K.U-R.CU!
bez obzira gdje god da ode, samo nek je otisao iz Celika. kod nas je slavlje, slatka, napokon se rijesili ultra seljacine iz Mehurica i njegovog oca kamatara Šekija. potrazite da na facebooku, Seki Law Adilovic :) :) A ono njegovo fulanje penala je sad dosta jasnije.