Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto klix znalci kazu da veze nema?
Prodade se konacno. Nadam se sada povratku Kolasinca u reprezentaciju
Daleko najlosiji igrac u repki, u sparti uopste ne igra(nekad udje s klupe).Dosta izgubljenih lopti na svakoj utakmici,ispada u odbrani.Protiv Italije se trudio, al nije taj kalibar za reprezentacije.
Kakva zamjena za Rahmanija ? Bog vam pomogao, na lijevom beku u Dinamu igra Hrv reprezentativac Marin Leovac, e moj novinaru.
Bio mi je pravo los u prvim utakmicama za reprezentaciju, pogotovo protiv Sjeverne Irske, dok je protiv Italije odigrao solidno. Mislim da bi uz Kolasinca trebao biti rjesenje na lijevom boku za narednih 8-10 godina, a Dinamo bi ga kroz par godina mogao lansirati i do neke bolje lige i vecih klubova. Sretno!
Koliko će para zaraditi Žuti zbog njegovih zasluga za ovaj transfer? Hmm
Bravo za komšije kada znaju raditi svoj posao. Kupi,prodaj a rezultat imas