Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me ki-ta i za njega i za đeku. oni leže na parama a ja da se nerviram? ccc
Pa u tome i jeste fazon, da je Jelavic imao Silvu i Aguera iza ledja qrc bi dao toliko golova jer ne daju loptu ni ocu svom, nego je imao normalne ljude iza ledja. Usput receno, Dzeko je zavrsio na 9. mjestu liste strijelaca Premier League ove sezone sa 14 golova, ali kad se gleda odnos minutaza / golovi 7 asist. dolazi sa lakocom u sam vrh. Usporedimo npr. Dzeku i najboljeg strijelca lige Van Persieja: Dzeko - igrao ukupno 1499 min. - 14 gol. - 5 asist. - prosjek 78.9 min. Van Persie - total 3244 min. - 30 gol. - 12 asist. - prosjek 77.2 min. Kao sto vidis, prosjek je vrlo slican, maltene identican.
Jelavić je došao poslije nove godine u premiership i zabio više golova od džeke i to bez silve, aguera... iza leđa.
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA KOJA NEREALNOST ....hahahahhaahha ne može čovjek da e ne smije.Pa Džeko je potopio onaj vaš Crotenhem tako ste ga zvali...a to što pričaš za Jelavića pa uzmi tabelu,Džeko šesti strijelac lige..Jelavić dao u zadnjih nekolko utakmica golove...NEMOJ BIT SMIJEŠAN KROASAN...Pitaj ljude u Wolsburgu za Džeku a pitaj za Mandžukića koji je dao DEVET golova u sezoni hahahahahahahah nemoj se provaljivat džaba
@blabla pa nečemo gledati prošlost, Jelavić je u 12 utakmica zabio 12 komada u premiershipu dok je dđeko dodavao lopte sa strane. Uostalom to vam je jedini igrač za kojeg je netko čuo ikada, naši su svi maradone za vaše.
@anis Ok pa nek Maradona Madžukić samo ponovi ono što je Džeko u Wolfsburgu pa nek se proda u Englesku zabije koliko je Džeko do sada ako je tako dobar samo neka isto odradi ne mora ni više od toga. Ne bi mu trebalo biti teško jel da ako je takva klasa za Džeku. Samo ne znam eto šta čeka 2 godine što ne zabija ko Džeko, što ne odvede Wolfsburg do titule, šta taj majstor čeka kad je tako dobar. Hahahaha on ako za 2 sezone zabije ko Džeko za jednu može biti sretan uostalom pokazat će vrijeme prije godinu Olić je bio Maradona za Džeku jer je uspio 4 gola da uveže za redom za Bayern pa gdje je sad na tribinama Alianz Arene grije stolice za navijače a išao je on već u Englesku sa 30 i kusur godina sad bi sa angažmanom u 2 Bundesligi bio sretan a sve Maradone dok je Džeko prvak Engleske i Njemačke.
@Bosanaccc Manđo je za Dđeku maradona, Jelavić iesto, u jednom mjesecu je zabio više golova nego Dđeko u cijeloj sezoni i to u klubu koji zabija 1 gol po utakmici u prosjeku.
a to je da ode jednu godinu i kao posmatrac gleda messija i ostale. na treningu uima potpise za ostale kolege iz repke. i pomalo odigra u kup karalja kad barca igra protiv treceligasa. ovakva prilika se pruza 1 u zivotu i da li je sad iskoristiti i pricati djeci da si igrao za barcu ili raditi za svoju karijeru i biti u nekom manjem klubu i biti standardan igrac pitanje je sad. da sam na njegovom mjesto zaradio sam love dovoljno otisao bi u barcelonu pa samo ako treba nosio messiju kopacke.
@anis eto vidiš da vi hrvati počnete provocirat na svakoj temi.Šta ima bosanac bit ljubomoran,Mandžukić je sad u klubu u kojem je Džeko najefektivniji strijelac svih vremena.Osvojeno prvenstvo itd... Eh druga je stvar za klubove u kojim bi vi hrvati voljeli vidjet svoje uhljupe,pa vazda nešto pišete,te Lovrena u Barcelonu,te Modrić u Real,Rakitić u Juventus itd itd....svaki igrač vam po vašim portalima vrijedi po 30 40 miliona...samo je problem što ih niko ne kupuje
A jadni bosanci ljubomorni što njihovi igraći našima mogu čistiti kopačke. Pola će vas crknuti od ljubomore i zavisti dok završi euro.
\"Ne, niko nam se još nije službeno javio. Što se mene tiče, tu nema problema. Mario ima važeći ugovor s nama i očekujem ga na treninzima tri sedmice nakon ispadanja Hrvatske na Euru\". šta vam nije jasno??? euro se završava 01. 07. 2012, a danas je 15.06. 2012. dakle za 15 dana. do tada će svi ispasti osim pobjednika. jel vam sad malo jasnije?...
Magath: \"...i očekujem ga na treninzima tri sedmice nakon ispadanja Hrvatske na Euru\" Znaci za 24 dana.
on ako ude u barcelonu, saljem im ja svog djeda odma da bude konkurencija mandzi
hahahahahahahaha - cuj mario u FCB mandzo i messi - koji tandem :S
Ocekujem Mandzukica 3 nakon sto Hrvatska ispadne sa Eura. A sta ako ne ispadne, onda ocekuje ga za 2 sedmice. Joj Marsale!