Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da pogledam dinamičnu utakmicu, nakon gledanja Chelseaja mi se ogadi fudbal
Sudija nije bio dostojan utakmice....
Zasto svi pizde na simuliranje kada bi 99 % vas pro menadzera za tastaturom padalo u svim duelima u ovakvim utakmicama nebil oni dobili koji zuti karton. Titule se dobijaju na simuliranju
Kakav balvan od sudije! Ono je sramota ziva. Svaki bijedni kontakt covjek svira, ne pusta prednost, prekida akcije, mase kartonima ko lud. Osakati igraca na prvom prekrsaju, a ovaj ne smije vise ni da udje u duel od njegovih kartona. Sje3o je utakmicu totalno.
Pisham mu se na arbitrazu, pa bolje Pilav sudi tekme.
A javne tv kuce nabijem hladno na prangiju. Poceci od ef te vea pa do te ve alfamuzijak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
steta, trebali su zabiti jos koji i poniziti centralisticka parazitska govna.
mrzim oba kluba ... ali odlicna utakmica
Sta su radili srpski zlocnci vratilo im se da Bog da http://www.novihorizonti.net/zlocinci-ubili-115-imama-i-mualima/
Mustafa-ef. Mujkanović iz Bratunca ubijen je nakon teških mučenja naočigled 1.500 zarobljenih Bošnjaka u školi Vuk Karadžić. Bratunački svjedok sjeća se kako su po naredbi zločinca Miroslava Deronjića, efendiju Mujkanovića četnici bezuspješno tjerali da pjeva četničke pjesme i diže tri prsta, a on samo uzvike Allahu ekber! U jednom momentu, prije nego je ubijen, efendiji krvoloci nasilu guraju pivo u usta, a on otima ruku i steže grlo da je ne proždere. Na kraju su mu odsjekli jezik… Ubili su ga zločinci Bane Makedonac i izvjesni Dragan. Postoje indicije da se obojica kriju na području Srbije. Nakon predaje Ratka Mladića, zasigurno je da će ova dvojica katila, kao još hiljade njih, živjeti normalno u Srbiji.
Ko je bosansku zastavu vidio u pocetku ? :)
ma to je direktor sol azura iz sarajeva. on ide na sve barcine tekme
Ko sve može raditi ko sportski novinar majko mila!?!? http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-ostecen-baleu-ponisten-regularan-gol/157236
I ONO se bavi sportskom analizom. Ja bi ovom odma' sutra otkaz uručio pa nek onda privatno izražava ljubav ka princezama u bjelim dresovima.
Ma ovaj novinar je uzas (Skoric neki), naravno, 2 minute poslije izasao snimas gdje je izmjeren ofsajd.. 42 cm .. neki dan je ovaj napisao i ovo : "I u trenucima kada je Zvijezda tražila gol za čitav plijen, Travnik je poveo. U 66. minuti je Dudić centrirao, a Varupa glavom pogodio za 1:0, što je bio i konačan rezultat. Desetak minuta kasnije Hasečić je obišao Brkića i postavio konačnih 2:0"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sudija kcerku ti prcim
Bio je real bolji u prvom poluvremenu,barca imala vise srece......ali u drugom real kao da nije imao vise snage onako pritiskati......plaho su bili suplji u drugom.....mogli su izgubit i vise,nego sreca neymar ima dvije lijeve noge :-)
Mosa Barca,mosa Rajvosa!
Jos sudije ponistise regularan pogidak RM
jesi gledao ti utakmicu ? cuj regularan ronaldo pola metra u ofsajdu bio
Fakat pogledaj bolje, kad je pekmezavi proslijedio loptu glavom bio je u ofsajdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovu ligu treba ukinuti,ponisten cist gol,inace neutralan sam
Slabo si ti to nešto gled'o!
ovo cist gol: http://www.marca.com/2015/03/22/futbol/madrid-barcelona/1427057474.html Madridski sudac kaze da je cisti ofsajd al je tebi cist gol. Nesto mi sumnjivo da si neutralan.
Ko da je Florentino sudio (nada je po meni Matheu Laos daleko najbolji spanski sudac, ali se malo danas izgubio)..i ne kontam sto barça na kraju nije pokusala dati treci gol da izjednaci gol razliku u medjusobnim duelima..I "jefecito" (macherano) me pravo razocarao danas valjanjem..a ona Zubizareta izlgeda kafat nesto dobro napravio u Barsi dovodjenjem golmana i Mathiusa ..Real je odigrao mnogo bolje nego sam ocekivao i mnogo gore nego bi trebao igrati najvrijedni tim na svijetu (po vrijednosti igraca).
@Pussy Smog pa bolan ne bio covjek prima golove iz mrtvih uglova Zbravo izvadio dva cista gola od Benzeme i sut od Ronalda i sad ces ti meni reci odbranio je Casiljas dva tri ali je on doveo Real u tu situaciju da se potpuno otvore isto kao protiv Schalkea
Ovo je postao samo jedan šou, mogu ovo uporedit sa kečerima, ovdje najmanje ima fudbala
Hvala na prijenosu utakmice jbm vam pokoljenje