Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi rekli mostarci 'ta ce Titograd 🌞🌞🌞😎🙈😂
Ja sam brko,autoritet, zenama cu pravit veci natalitet. Ja sam brko,ja sam vlast, eksploatisacu svakoga u spas. (Brko,brkane,moj omiljeni krkane) Ja sam brko,ja sam spas, Uvijek radim samo najbolje za vas. Ja sam brko,imam dara, talentovan sam za uzimanje para. (Brko,brkane,moj omiljeni krkane)
@plavozuti bjeri hajvanu
Hajde Željo pa da barem gledamo još jednu Evropsku tekmu na punoj grbavici! A poslije sta Bog da!
Zeta se mora proci, dokazali ste da ste bolji na Grbavici, nema se cega plasiti. Samo ozbiljno od prve minute i nema opustanja, ako bude prilike moze se i postici vise od jednog gola.
Spavace ublizu Podgorice, u konaku Sebijinog plemena! Cijena, prava sitnica!
Sretno plavi...