Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno GIGANTI !!!
Gledaj Centrotransa što je pozelenio zbog saradnje sa Flix busom. Još malo preuzeće njih Flix bus u potpunosti. Naljepše mi je da gledam kako švabo dominira ove BH kvazi direktore i gazde.
@MountingPoint Flixbus je preuzeo haman citavu Europu. Ove godine krenuli njihovi vozovi po Njemackoj, a otvorili su i liniju LA LasVegas. Citaj malo o njima i znat ces da oni posjeduju samo 2 svoja autobusa. Ovo ostalo su samo pod njihovim potkroviteljstvom.
@kakosimi Imaju oni mnogo svojih autobusa ovdje u Njemačkoj, jedino van Njemačke su u kooperaciji. Oni su super s obzirom da su donedavno bili startup.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gospoda.
Vidi ovih sto broje krvna zrnca.....brabonjci,zbog takvih je i mrznja medju narodima
Trebali su na Ajvatovicu
Trebali su u bilo gdje osim tamo. Može im se ukazat mamić
@gladijajator Teško mi je to priznati ali si u pravu, koji će qraz u međugorju.
jel ovo FLIX BUS - om
NK Željezničar 😂
@gladijajator a bio bi red :)
@gladijajator A onda se ukaza Arkan sa LJ. Petrovićem i tu mu propade transfer u FK Obilić Sarajevo, poznatiji kao FK Sarajevo. Međutim, nisu se svi slagali sa tim jer to je naravno podvala te binde odlucise da brane častan obraz tako što će platiti vještaka da dokaže da je slika lažna (što naravno nije tačno već je vrlo istinita) 😂 😂 😂