Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi jeste li vi svijesni da je dosao skoro redovni ucesnik lige prvaka u Zenicu ? Malo realnosti i objektivnosti vam ne skodi, sve osim sramocenja ce biti dobro, a potajno se nadam da ce Sarajevo pobjedit nekako.
@JahacMagle2019 nemoj odmah mahat bijelm zastavom. Jesu jaci, ali i mi imamo nase sanse. Ne zabravi da su ispali od svedjana
Neka su ucesnici redovni skoro u ligi prvaka,to neznaci da su Real ili Bajern,i Sarajevo igra fudbal,mogu se oni hrabrit ali padaju od Sarajeva...Sretno Sarajevo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa i mi smo gosti hahaa.
cuj bolje igraju u gostima zadnjih pet evropskih tekmi 4 poraza hahaha
Nije bate vise jak kao pre, dva od tri najbolja igraca su presla u Zvezdu, ali ce sa nejakim Sarajevom lako izaci na kraj..
Vi znate odakle prijeti opasnost? Pa ni mi, vjerni navijači FKS, ne znamo odakle će vama prijetiti sutra jer ne znamo koju će ekipu Husref izvesti, ko se vratio, a ko je još povrijeđen, a kamoli vi. I dobro dok je tako, podržavam ovu šutnju našeg kluba. Šute i rade. Do pobjede sutra.
BAKIRE NEDAJ SAROVICA I MEKTICA BABINOG TI RAHMETA.
niste jedini gosti u zenici... :) igrate na neutralnom terenu kao i drugi tim...
Pricajte vi sta hocete ali nasa liga je ojacala zivi bili pa vidjeli.samo da nema ovih lopova sto se ugrade i u toalet papir bilo bi bolje ali stace se i njima u kraj sretno svim nasim predstavnicima TM87
Sarajevo gostuje kod Bate Borisova u Zenici haha šalim se malo :D Ajmo pitari, ajmo horde zla, manijaci, robijasi i svi ostali skupa bodriti nase Sarajevo do velikog prolaza i dalje.
Danas će se iz banjaluke i zapadnog mostara slati otrovne strelice, isto kao neki dan kad je zrinjski igrao
@BHHrvat99 Ja Manijak, musliman pa navijao za zrinski i drago mi sto su prosli, ne znam o cemu ti.
Navijam za BATU. Za ove huligane koji sa mečetama i palicama devastiraju po katoličkim gradovima, NE HVALA. Tzv. grupa Hirde Zla no chance.
u gostima
Kad će 300 Pitara u Zenicu?
Sretno 🇧🇾
moze se proci Bate, prosli smo bili Genka, Levskog, Helsinborga, mozemo i njih
IGRAAAJ BORDO-BIJELI
ne znaju da i Sarajevo igra bolje u gostima
Sletjeli u Zenicu.
@Grbadvica Ima heliodrom na Metalurgu.