Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIRKUS KOLORADO PART TWO
PART THREE DERBY EDITION STARING: M. JEŠIĆ, M. DELAČ, L. BEONKO AND OTHERS
Bice tebi picko pitarska cirkus kolorado kad vas nabijemo sad u derbiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno Željo favorit za titulu. http://sport sport.ba/bh_fudbal/zeljo-najveci-favorit-za-titulu-10-ekipa-u-borbi-za-ostanak/167777
Najveci debil od svih novinara u BiH napisao clanak. A konkurencija je paklena.
Isto kao što je Nottingem Forest najbolji u Engleskoj...jes' da su sad 2 liga al su ipak najbolji:P Hahahahahah veći trip odavno ne vidjeh !
Zasto pises kad veze nemas ? Notingem jeste nekad bio dobar osvojio je nesto , a najbolji klub je man utd trenutno najtrofejniji klub sa 20 titula :)
Xaxaaxaxaaxaxa Mulalicu smjesni covjece
HORDE ZLA ĆE UGASITI MANIJAKE I NA JUGU I NA SJEVERU,OTVORITE KAPIJE DA MOGU BJEŽATI KLOŠARI
Dobro si pogodio care hahahahah jel sad sve ok?
sretno EDISE MULALICU SABLJA VOLE TE MANIJACI I TU SMO UZ TEBE!!! A OVI PITARCICI...ZNA SE KAKO IH POPUSEMO NA ONOM HADISONU I VAZDA NA KRWJU ZASTO SUTITEEEE
Ja mislim da si ti glup
"Zeljo je bio ,sada je i uvijek ce biti najbolji klub u BIH" htjeli vi to prihvatit ili ne to je tako :)
Prihvatamo. Hajde sad nas popustite :D.
E ljubi te brat
Necu Zelju podcjeniti, namazani su oni za to. Ako udjemo u ovu utakmicu maksimalno ozbiljno i trcimo za svaku loptu kao ove zadnje 3 utakmice, Zeljo nema sta traziti. IGRAJ SARAJEVO LJUBAVI MOJA!
željo je umro kad je od NK postao FK
željo je umro kad je od NK postao FK
Na čemu je frajer,boga pitaj??
Ovaj lik je napušen. Izgubio utakmicu pod Babanovcem i sada nešto kao tumači. Kakav tikvan. Poklopi se i radi, magarac jedan.
Cuj kasa prazna a sve Zeljo se voli svi posteni bla bla bla,gdje su novci od Transfera i europe?Milioni buraz e...
Haj brisi komentar ne ofiraj se... Pare od transfera jos nisu stigle, a Evropa tek na kraju sezone. I picko gdje si bio kad je Zeljo bio Bog i batina u ovoj ligi i sto tad nisi srao. I ti i ostali kitari koji izlaze iz rupe
Zar je Željo najbolji klub u Bih,majmune???????????
Realno jeste! Imaju dvije titile vise od nas koliko ja znam
A ako se zeljini igraci budu zajebavali neka i izgube i zdravo
Ljudi nemoj te se obazirati na komentare ovih pitara.Sacekajte nedelju pa cemo vidjeti ko ce koga nabiti.a vjerujte mi sta vam kazem da se ne boje derbija nebi voliko ni komentarisali samo ih pustite neka komentarisu to su papci koji su se sjatili u sarajevo a garantujem vam da pravi navihac sarajeva nikada ovo nece pisati.Ja vam kazem opet sacekajte nedelju pa ce te vidjeti sta ce se desiti jer da se neboje nebi ovoliko ni komentarisali.Zeljo ako bude na svom nivou igrao sarajevo moze svirati borbene.
cuj ovog napacenog kvazi malogradjanskog bidona...
Pa patio se kada sam tebe pravio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kralj koji mora drugima govoriti da je kralj, nije kralj.