Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se ne zarati!
@sredina ne mora znaciti da se ne slazemo s time,al zasto imam osjecaj da ste vi ''placeni'' da takve komentare pisete,pogotovo sada,pred izbore i u stanju kad se narod buni i dize,da nije zadatak povecati dozu nacionalizma medju narodom,zakaci se na prrvi komentar i siri mrznju?
Samo prije nego se zarati, zatvoriti granice, da vi pi***ce ne pobjegnete i da ne branite Bosnu iz Njemačke kao 92.
Ajmo visit brajlovic, cekamo ljubomorne ispade da se smijemo..
Tanu umjesto Incka,barem bi rjesio problem lutalica,na kineski nacin!
Sve ce vas Tana prodat,na kineskom buhljaku!
Edise daj budite sponzor zelji vidis da traze sponzora hehhe nek nose na prsima F C SARAJEVO
Veliki ste uspjeh napravili nema šta titule osvajate svake godine i plasirate se u grupnu fazu bravo čestitam:s :D
Dat mi je na raspolaganje apartman od tri prostorije. Sve je za pohvalu. Inače, ovdje dolaze samo imućne osobe. Imao sam prilike razgovarati s mnogim poslovnim ljudima iz svijeta sporta. Svi znaju za Sarajevo i ovo što smo mi uradili posljednjih mjeseci. Misle da pravimo veliko Sarajevo za evropska takmičenja, svi čestitaju. hahahha kakav kreten bruka i sramota....ko ovu budalu dovede u klub...cuj sve neki poslovni ljudi iz inostranstva znaju za sarajevo i za ono sto su uradili...naravno da znaju za grad sarajevo a ne za tebe i klub.....ti si obican patuljak koji se divi hotelu i presretan si sto si u hodniku sreo darija srnu i druge...bruko jedna..
Ma kakva Zvezda, Partizan, dinamo, šta je Sarajevo, gigant YU fudbala, koji je poznat širom sportskih meridijana zbog svojih velikih uspjeha u završnicama evropskih klupskih takmičenja i plejade vrhunskih igrača koji su igrali u Mančesteru, Milanu, Interu, Realu , Barsi....kino pravo..!
Pa sta ste uradili majke ti,prodali klub za 3 miliona KM,al neka,vrijeme ce pokazati...
ma sta ce željo plati 20 milja obestecenje za jasmina a nemaju dati kvesiću da produži ugovor bruka i sramota
Hoćemo FK Sarajevo u Turskoj ligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba se cuvati tih sportskih menađzera pa nisu oni dzaba tu dosli znaju da tu budu samo bogati klubovi :)
Vidi papka yebo mater svoju mrtvu,šta si to napravio od capajeba,doveo na POSUDBU propalog jajala.Seljačina jedna do juče nosio trenerku eurosport a sad se kurči da je u apartmanu gdje gostuju samo imućni. PS.A šta kažu nolke bule u dimijama i vehabije na ovakvo,nešto izmjenjeno sarajevo
hahahahahahaha e moji pitari zapjenjeni, hvalite se nekim uspjesima i pomacima koji se desavaju iskljucivo zahvaljujuci stranom covjeku koji je pokrpio dubioze u klubu. Treba se hvaliti rezultatima od prije kad ste bili rupa bez dna i laganini tonuli u provaliji. Ostali klubovi prave rezultate bez stranih ulaganja i investitora ito prave i pravili su bezbroj puta bolje od vas, sad ste vi face sto ej neko ulozio par miliona maraka da pokrpi rupe bez dna i umislili ste da ste neprikosnoveni i da titula dolazi sad pa sad. Budite svijesni da je broj 1 Zeljo pa onda miljama iza tek dolazi ostali izmedjuostalog i vi, dzaba vam pare i sve ostalo do titule se dolazi igranjem i nicim drugim. Prognooziram vam 3 mjesto na kraju sezone iza Zelje i Olimpica i onda totalni raspad sistema jer Tan zeli rezultate a ne izjave i reklame po medijama.
Sacuvaj nas Boze prokletog sejtana i dosadnih strumfova!!! Pa likovi sjasite vise sa clanaka o FK Sarajevu,imate vi svoj klub!!!
Uhhh zaboravih naglasit da vi imate i svoj stadion,duboko se izvinjavam!
Sportski novinar: Kao gledate na pojačanja FK Sarajevo? Amar Osim: Odozgo! Haj zdrao !