Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJ TE SVE OD SEBE JER IRCI SU BRZI I ZAPAMTITE DA SU NJEMACKU POBJEDILI
bgm upitno je jesmo li kvalitetniji!!nasi uglavnom griju klupu u evropskim klubovima!al hajd nadati se treba!i navijati za zmajeve svakako!
I oni u glavnom griju klupe u klubovima iz donjeg dijela Premier Lige.
Protiv jedne ekipe kao sto je Irska, brza, jaka i kompaktna, mnogo ce ovisiti o igracima kao sto su Visca i Lulic. Samo ce morati mao vise i sa strane prema centru ulaziti. Tu im je slaba tacka. Tesko ce ici sa sredine kroz sredinu (kao sto mi volimo).
Edine, od tebe i tvoje trke ce puno toga zavisiti. Ti si jedan od rijetkih koji ima trku u oba pravca, a u ovoj ce utakmici to biti vrlo vazno. Osim toga, od tebe ocekujem da bar jednom sa krila udjes u sredinu na sut i zabijes. Jednom ti, jednom Senad i bice dovoljno. Sretno!
Definitivno najteži protivnik i ne znam kako nisu bili u grupi nosilaca. U kvalifikacijama samo dva poraza (Poljska i Škotska u gostima), uz tri remija i pet pobjeda. Mislim da će presuditi trčanje i zalaganje na terenu. Vjerujem u naše zmajeve i Baždarevića ali i ako ne prođemo po meni nije tragedija, jer kako smo stajali nakon četvrtog kola kvalifikacija (sa samo 2 boda) ovo je itekako uspjeh.
Bez trcanja mrka kapa. Ako tu zadovoljimo i ako nametnemo pas igru i tacan pas onda bi mogao presuditi kvalitet. A on je na nasoj strani.
Ne zaboravimo da smo prijed 10-tak dana pobjedili Wels 2-0
u cemu ste kvalitetniji od Irske? U klikerima?
Kvalitetniji smo barem od Srbije koja sjedi kuci.... cak je kvalitetnija i Albanija od Srbije
e moj visca papansko tele, za tebe je Dulja Pele !!!
hahahhahahha cuj sarajevsko-seljačka hahahhahhaha da si ti meni ziv i zdrav 5 generacije moje porodice se ukopavaju na grobljima u sarajevskim mahalama. za razliku od mene ti si vjerovatno neki prigradski papak i to ces tesko promijeniti. btw kaze se POKRIJ a ne POKRI, osnovna skola pasa moj lijepi.
Samo hrabro i na prvu :)
Sta imaa kvalitetniji? Na osnovu cega? Teren ce biti mjerilo, kako moze ovo tvrditi prije utakmice, nije to Andora jbt
Begovic u Zenici(Buric u Irskoj - nekako djeluje sigurnije) nazad nam trebaju brzi i spremni igraci takodje bar jedan visoki stoper jer irci puno igraju visoke lopte i jebeni su iz prekida sredina mora biti nasa kombinatorika plus brzi napadi sa strane 1-2 slobodnjaka iznudit jer Pjana trenutno od 2 jedan daje u napad sa dzekom i djuricem jer je momak zasluzio da pocne imamo jos i hodzica i vedu tu nije problem u revansu imamo besica koji je rodjen za sredine i sto je najvaznije trebali bi iskoristit domaci teren plus neigranje kapitena irske kao i jos jednog napadaca uz divnu publiku i zalaganje do granice moguceg siguran sam da cemo posle zenice jednom nogom biti u francusku mesa kralju poslozi to utjeraj dobru atmosferu i bice sve kako treba
Jesmo kvalitetniji,znamo,dobro jutro.Ali hocemo li proci,vidjecemo,zavisi od odbrane.Nego,ti bi mogao malo pustiti kosu jer izgledas ko krtica.
Nemojmo kukavicki na Bilinom Polju, Bazdarevicu, oba ti oka. Ono protiv Belgije nije valjalo, iako razumijen opreznost protiv tima kao sto su Belgijanci.Treba gajiti fudbal, igrati svoju igru, pa ma ko protivnik bio. Bolje je zijaniti 4:2, nego 2:0. U Zenici, protiv Irske, treba davati golove i iz tog razloga igrati napadacki i otvoreno. Suprotstaviti Ircima napadacku formaciju (a izbor napadaca je vise nego dobar), tako da im ne pada na pamet da predju na nasu polovicu terena. Promjene koje bih ja vrlo ozbiljno razmatrao ukljucile bi: - pozicioniranje Lulica posve nazad, s tim da mu se da sloboda da se prikljucuje napadu po krilu, - bez Visce u startoj postavi (protiv fizicki nadmocnih Iraca), - Hajrovica od pocetka, s tim da igra nesto povucenije ka sredini terena. Izet je, definitivno, neopravdano zapostavljen, iako je u vecini utakmica koje je poceo bio strijelac. - sa dva klasicna u napadu, bilo Dzeko-Ibisevic,ili Dzeko-Djuric. Prva opcija, sa Ibisevicem, je vjerovatno povoljnija, obzirom da su Djuric i Dzeko slicniji tipovi igraca. U svakom slucaju, usamljeni Dzeko u spici nije rjesenje protiv jake Irske odbrane. Cini mi se da bi promjene ovog tipa obogatile nase napadacke mogucnosti, koje su, budimo realni, i protiv Belgije, i protiv Velsa, i djelomice protiv Kipra, bile prilicno skromne. Kao i izdanje kompletnog tima. Dobro je ne gubiti iz vida - napad je najbolja odbrana. Uslovno, naravno, i ne po svaku cijenu.
Za Parkic. I ostale iz normale. :)
TI bi mogo komforno zamjenit onog Vrancuza Zilu! Josh ako znash vrancuski, makar ko Pape!
Pa eto potrudite se, bit ce nam drago :D
Edine oplodi me
Pederu
Reci srce