Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurton, za pare gine
A ti za šta ti gineš ostavite priču po strani za šta svi ginemo za BIH a da nije možda??
Šta si sine ti uradio za ovu državu napisao po koji komentar i lajkaju ti neki tipovi ako im se svidi trač ili šala. E moja djeco fatajte se posla nečega od čega ćeš imati koristi ili razvoti malo sive ćelije odosmo u pm.
Predsjednik Fudbalskog Saveza Srbije = Marko Pantelić, kao igrač C.Zvezde, PSG, Herte, Ajaxa, Olympiakosa... Predsjednik Nogometnog Saveza Hrvatske = Davor Šuker, kao igrač, Dinama, Sevilje, Real Madrida, Arsenala... Predsjednik Fudbalskog Saveza Crne Gore = Dejan Savičević, kao igrač, C.Zvezde, Milana, Rapida Wien... Predsjednik Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine: Elvedin Begić, kao igrač nastupao za Fk Butmir i igrao na turniru za Aerodrom Sarajevo kad se podijele na male
@Bosanski_Tornado ali i Šuker je lopina. I na FSS se ljudi žale.. ali naši su najgori od sve djece
Rumeni glavonja strah ga Sultana pa igra, ovdje dvije lijeve....
Stavite Bakira u napad ako Edin ne valja... neka mu Skaka namjesta kao sto namjestaju na budzetu !.
Ma koga briga vise?
Džaba mu ga vala...
Jel to onaj isti Visca
Ovo je cisti dokaz da nece da igraju u reprezentaciji!
turska malo jaca liga od nase zato i daje a irci ga zaustavili nie se vidio
za reprezentaciju fraer ne moze penala dat
PISA MI SE VISCOM !!! MADA JE BAJEVIC KRIV SA POSTAVOM EKIPE!!! TREBAO JE PROTIV S, IRSKE SA ĐZEKOM I ĐURICEM NAPRIJED!!!
"Zašto ovako ne igra za reprezentaciju?", to se svi pitamo. Možda nije do Višće, možda je do atmosfere u reprezentaciji. Sjetite se kako je Džeko igrao u Cityju, kao da mu se noge odsijeku
Pa stvarno dobar pogodak, a za reprezentaciju je promašio sve šanse, šta reći?
Bog zna koga nama turci posalju da igra za repku. Ovo je nemoguce. Edin Visca igrac zagonetka. Ovo ni Mister No ne bi mogao rijesiti.
Kad igra za BiH penzija
iskalio bijes
Kad ce jedan nas igrac dati golcinu za reprezentaciju da mi je znati
Dao je Bola bitkvaktile.
Izet