Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo mali zmaju.....
Jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača reprezentacije unazad par godina. Nezaustavljiv po krilu, uvijek na visini zadatka. Ne mogu se sjetiti utakmice, gdje je Višća zakazao ili nestao, kao ostale "mnogo cjenjenije" primadone iz naše repke. Prvo mjesto u respektabilnoj Turskoj ligi, kapitenska traka, te odlični nastupi u Europskoj ligi su samo nagrada vrijednog rada. Svaka čast Edine, ponosni smo što te imamo!
Po meni jest jedan od najboljih, ali sto se tice repke, i najkontroverznijih. Znam da je najmanje do njega, jer su ga i Susic i Bazdarevic pilali ne dopustajuci mu slobodu koju ima u Istambulu, ali je zato trebao malo igrati i na svoju ruku. Ono, ko te jbe selektore, dosta mi je tvog pametovanja jer i ja znam nesto. Ali nije. E, zato nece nikad biti igracina.
@SELAMsaDRINE iz Olova,samo karijeru poceo u Buducnosti iz Banovica..
Sto se raspravljaju na nacionalnoj osnovi i svadjaju cija je i kome pripada. Video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Sto se raspravljaju na nacionalnoj osnovi i svadjaju cija je i kome pripada. Video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Mora da je dijete akademije FK Vinsent Tan ???