Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam te ucio da sutas loptu na stadionu NK Tuzla rekao sam da imas potencijal da budes Fabregas. Ne obaziri se na ove supke i njihove price njima niko ne valja nit ce im ko kad valjat. Sretno u novom klubu uz samo malo obiljnij pristup mozes igrat u ligi ptice buraz,
@trpač Tako je care drago mi je sto ima ljudi koji razumiju fudbal.
Stojcev stize pregovori sa Dupovcem su u tokuuu....
Pored ovakvih i sličnih "pojačanja" nije ni čudo što za 22 godine nismo nikad imali predstavnika u grupnoj fazi nijednog EU takmičenja. Samo vi nastavite dovoditi "pojačanja" od preko 30 godina iz polu-prosječnih Srbijanskih klubova, liga Kazahstana i Irana, 2. lige Poljske i Bjelorusije i onda se čudimo što niko od juniora i ne dočeka da odigra utakmicu za 1. tim.
@trpač apslutno potpis
Najvece pojacanje za ovu sezonu
Prevara od igraca, nidje veze igrac, nista nema sto ga krasi, po cemu je prepoznatljiv, naklepao se para, konta prodati istu foru nedje vani, malo sutra.
@trpač slažem se, mada mislim da Hebibovic treba da popravi realizaciju i bio bi jedan od najboljih igraca. Ima tehniku, prodornost i brzinu.