Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borite se sa navijačima? Teško će vam biti.
"Navijači su uvijek naš dvanaesti igrač, uz nas su i kad ide, ali i kada ne ide." Kao nedavno protiv Slobode? Horde Zla su daleko najlošija navijačka grupa na ovim prostorima, a možda i šire. Podržavaju isključivo kad vode. A još su im sad povećali cijenu sa 5KM na 10KM za sjever, osim za članove kluba, pa to pola sjevera će prazno biti. Mogu i linkove navijanja dati kada Željo (imali smo i mi tih problema nedavno, srećom sve je riješeno) ili drugi klubovi gube kod kuće, i kad Sarajevo gubi.
@Hungalas Napuši se kurca bordo bijelog
@rantantan Pretpostavljam da ti je to najinteligentniji odgovor bio. Čestitam.
dobar igrac,pitanje dana je njegov transfer..
Rustem trenutno najjaci bh igrac premijer lige, on mora u repku sto prije
Iskreno, derbi je posebna stvar. Nije više ni bitno ko će da pobijedi, atmosfera koju doživim svaki put kad gledam Sarajevo i Želju je nešto što se dugo pamti.
@BosmalBoyy2 Možda čak i 6 puta, zavisno od kupa.
halo,momak, igrate protiv želje ! uozbilji se
Svi u napad jedan je Hase !!!