Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBAR DZEKO JARANE MOJ
HAHAHA OD MENE IMA JEDAN KOLUT SUDZUKE JARANE MOJ
Pa toooo maaajstoreee
cetnik najgori na terenu... zbog njeg smo onako brzo primili izjednacujuci go, poslije kojeg je sve krenulo naopako... Mehmede zasto ga zoves i zasto ti igra prije Sunjica i Bicakcica ?
Vranjes i Besic komedija! Emir Hadijadizbegovic UBICA
Drago mi je sto nisam isao u sportski bar veceras, jer sam znao da ce biti barem 3:1 za Belgiju. Odigrao sam 1:u uz jos dva para haha. Jedino se kod nas na Balkanu pravi od repke nesto sto nije i kao da je Njemacka ili Argentina. Hrvati su bili u svemiru prije 3 godine kad su bili 4 na rangu i govorili "say hello to the fourth best national team" spancima i talijancima na EP 2012 a popusli. Srbi su uvijek prvaci na papiru kod svoji navijaca i novina i sebe gledaju kao balkanske brazilce a nasi novinari, gospoda na forumima i oni sto skacu i vicu na stadionu i po Briselu nisu realni i misle da je tek tako lako pobjediti ovu sjajnu ekipu. Pa nisu dobili Izraela kod kuci i Kipra u Zenici... a hoce Belgiju u Briselu. Treba biti malo realan i znati svoj maksimum.
Izraela u Haifa.*
pjanicu klocu!! lulicu gledaj gdje trcis i ti trebas proci ne samo lopta! golman zakazo! pjanica i lulica poslati na odmor samo odmazu
sad cemo da vidimo sta zna Bazdarevic :)
al nas suci sabotiraju...sabotaza...sramota za portugalca
Bravo Vranjes xaxaxaxaxa
Bosman se vratio iz ISIL kampa! Emir Hadzihafizbegovic ga ucio kako se ubija
Udriii baliju
Himzo budalasti kaze da ce zaklat zekana,naseg voljenog vola>oj zivote ?!Dzeko dodjes nas nam 2 milje maruna ,il cu Himzi glavu da razbijem od panj