Messi i dalje najučinkovitiji
0
Edin Džeko zabija gol svakih 67 minuta
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u minhenu spektakl Edina Džeke.Živi bili pa vidjeli.
ja ga zabijam jedanput svake subote, izračunajte koliko ga zabijam mjesečno?
nije los ovaj kloc od igraca
joj čime se vi bavite i ovi novinari a i ovi što komentarišu. Kanite se ććorava posla ima li išta pametnije i zanimljivije.
ye.bo vam dzeko ma.te.r više
i ja ga zabijam svaku vece
al znate da mesi ne zna zabit bez inijeste i xhavia..
de ne sresite vise, dajete stastistike nakon 5 meceva. cekajte kraj ove sezone pa cemo vidjeti ko zabija svakih 48 a ko svakih 67 min
vrijedi nekad i tekst procitat
Pa jednostavno...racunaju se minute a ne broj utakmica...a Messi nije igrao kompletnu minutazu kao Rooney ;) zato izadje da cesce zabija ;)
tvoja stara ga prima
..je kloc!
Alooo ba,dosta vise o Dzeksonu,bolje vam je da objavite saopstenje Fk Sarajevo,c c c....a znate Žvaljine nebuloze u rekordnom roku....fuuujjj...
ja sam ga uredno zavlačio džeksonu.
zato ga primi svakih 30 minuta u po šuppka.
AKO CEMO KORISTITI MATEMATIKU ONDA MESI ZABIJA SVAKIH 56,25 MINUTA NE ZNAM KAKO STE VI OVO IZRACUNALI