Slavlje u tunelu
1.6k
Edin Džeko u kameru: Volim te Bosno
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EDIN I KOLAROV NAM SVIMA TREBAJU BITI UZOR:
to dijamantu, smaragde nas
selektor, izvini
Gospodin,nema sta!
Jadan Dzeko-totalno prolupo ! Cuj-volim te Bosno !, a Bosne vise nema ni u janjecoj plecki-bila pa prosla- i ne vratila se vise ta izhebana Turska kalastura ! Pamet u glavu Dzeko i vici \'\'Srbijo volim te \'\'-to ce te svako razumijeti, a ovako sto vices -\'\'Bosno volim te \'\'-svijet ce misliti da si otkacio potpuno.
A kakva jadna vijest, cuj on voli Bosnu? Pa sto ne dodje da zivi ovde onda??? Ovde vole da zive vehabije u turci, a mi Srbi, nebeski narod, cemo uskoro da se odvojimo od ovog zla! Zivjela Velika Srbija!!!
HAHA, A volim ga majke mi !
Evo za onog Hrvata koji stalno spominje nekakvog Nikicu Jelavića, zabija dobro jer je rodom iz Bosne (Čapljina), a takodjer neznam kako mozes uporedit Skotsku ligu s Engleskom ligom?? A da, ta tvoja Nikica je isto dala jedan veoma vazan gol za pobijedu Barclays Premier League-e, ili sam to pobrkao nesta? Ta tvoja Nikica je 5mil vrijedna, tako ce i ostati.
ZAHVALJUJEMO I VVOOLLIIMMOOO I MI TEBE,EDINE!!
koji 100 mil ,...po procjenama medija 700 miliona , cestitke nasem DIJAMANTU.
MENE MOJ DŽEKO POLJUBIOOO :))
NEKA TE SRECA EDINE PRATI !!!!!! BRAVO MAJSTORE !!!!!!!!!!!!!!
Volimo i mi tebe ljubavi xP
Joj ovog Leskota sta on ima ovoriti u kameru volim te Bosno ?
tipican dijasporas, puna mu usta Bosne, a nece da se vrati.
Glavom u nju!
Pricajte sta hocete, ali jedno je sigurno, vrlo MALO ljudi prilikom svog uspjeha spominje svoju domovinu. Zato SVAKA CAST, nikad ne zaboravlja.