Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno minuta šutnje ili crna traka oko ruke kada budete igrali u Zenici....
kakva crna traka? to je kršćanski običaj. ne lupetaj
"Crna traka", "R.I.P.", "minuta šutnje"... još samo da im svijeće upale i da budemo ono "pravi Europejci"(kršćani)... Bošnjačkim kompleksima nikad kraja...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovima što napadaju Džeku! Jel to on mora pomoći svim BIH državljanima? Uspješan momak, treba ga "očerušat" za svaku marku? Ne znam samo koga bi napadali da nije Džeke? Hvala mu na svemu što radi za našu državu i naše gradjane, i na onome što je do danas uradio. A uradio je Džeko mnogo, mnogo više nego oni koje smo sami birali da nam pomognu.
Ne mora pomoci nikome od njega se ocekuje da igrs nogomet i ne sere
Šta to on radi za državu i građane?? Čovjek radi za svoju platu i to je to, ali već kad izlazi sa svojom podrškom rudarima onda neka riječi pretoči u djela pa nek' djeci rudara kupi zimsku odjeću i obuću, knjige za školu... a ne da samo sere šuplju priču...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo džeko da ti se svi putevi otvaraju,znamo svi da ćeš prvi pomoći,ne osvrći se na pljuvače TM87
Takvi smo mi Balkanci i prosti i osjećajni, čas bi krvi dali a čas bi se s vukom klali. ali kakvi smo takvi smo, svoji smo :))
Spaha ,Miske, Džeko, Asmir i drugi (da ne nabrajam, potrajalo bi) iako su se znali zajebavat na terenu, uvijek su se odazvali kad je u pitanju bila pomoć.
nek svako ispostuje na svoj nacin...kakva vam je to prica..kakvi bosnjaci,krscani...ma dajte...
I treba da žalimo i obični i poznati ljudi, jedan smo narod bez obzira na vjersko obilježje.. ne dao Bog nikome više ovakvo što
ti si se ljudino dokazao i pokazao u mnogobrojnim humanitarnim akcijama.sve pohvale
Dokle nas je drzava dovela. Ljudi ne traze pare od institucija nego od pojedinaca. To, jednostavno, ne funkcionise tako. Pa gledajte da opet glasate za iste za koje i inace glasate.
MMB To moras sam odluciti. Al` prije toga moras dobro razmisliti.
Kako rekoh, moras znati sta zelis i ko ti i kako najbolje moze pomoci da to ostvaris.
Hvala Dzekson a siguran sam i da ce reprezentativci pomoci koliko mogu za razliku od ovih dezurnih kriticara ! Sram da vas bude momak je ponos Bosna i bajrak kakvog necemo dugo imati a vi sto nisi ovo sto nisi ono idite i pomozite jer svi imate izgleda racunare pa eto donirajte djeci racunare i manje laprdajte. Porodicama treba Elektroprivreda da da po 100 000 hiljada i gotova prica. Poslije onih napada na kantone itd sljedece treba da bude napad na Elektroprivredu i Telekom. Oni imaju vece tople obroke nego ovi rudari place to je sramota. Da makar nesto pokrecu novo nego Blok 7 Blok 7 Blok 7 a ni na vidiku nema bloka 7 ni za 10 godina !
Dzeko se poceo ponasat ko kakva starleta. Svaku priliku koristi za neki emotivni status na FB. Ako si kapiten izganjaj da prihod od utakmice sa Kiprom ide porodicama poginulih rudara i onda napisi status.
Komentar je neukusan, blago receno. Ne raspolazu igraci prihodima s utakmice. To je na savezu. I nije na kapitenu da to ganja. A o porodicama poginulih treba da se brine drzava, a ne pojedinci. Samo ...
Narkotekt, lahko je nekulturno lajati sakriven iza nadimka lupajuci po tastaturi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Počeli i fudbaleri k'o političari, "naše misli su s vama", "vaša bol je i naša bol", "srcima smo uz vas"... Hoćel' koji od vas milionera posjetit stradale rudare i da njihovim porodicama finasijski pomogne, plati djeci knjige za školu, kupi im odjeću i obuću umjesto što serete šuplje priče podrške!!!
O tome treba da brine drzava, a ne pojedinci. Jer, taj se nije rodio sto bi svijetu ugodio. Pa tako ni Dzeko.