Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahić je legenda za sve one prave i istinske navijače. Sretno majstore!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nek je to top tema a ljudi sto nemaju gdje spavati to nista
Spaha legenda
Spaha Legenda . Džeko isto! Ivanovic legenda!
Polako Dzeko, nisi ti Chuck Norris...Cuj ti ces zabraniti ljudima da misle ono sto tebi ne odgovara. Razmisli malo prije nego sta slicno izvalis slijedeci put, ili sebi nadji kakvog kvalitetnog PR-a a ti ganjaj loptu, u tome si vise nego dobar...
Ovom Džeki svako brat šta je ovo?
napokon
Kako malo igraca ima stila u oprastanju od repke, ono sto je uradio Phillip Lahm ove godine nakon SP-a je nesto sto ostaje upamceno za sva vremena, kao kapiten prvaka Svijeta sa samo 30 godina otici, to je stil, to je nivo i klasa, a ne kao vecina igraca koje navijaci tjeraju iz repke, pljuju po njima, ismijavaju ih i sva sve ne, Spaha je bio kapiten i Dzekson mu pokazuje postovanje to trebamo i mi navijaci sad barem kad odlazi!
Pa samo Bh navijaci imaju stila, da pljuju po svom kapitenu, haj da kazem iz nekog razloga, inace se to ne desava u svijetu.. Mi smo nacija prokleta, nekad mi zao reci da sam Bosanac, odma se osjecam kao vecina..
nit mi je bio prijatelj, nit brat. samo mi je gomilu sijedih napravio u posljednje dvije godine ...
Nadajmo se da Safte Susic nece zaboraviti fantasticnog mladog Bugojanca Ermina Zeca!!!!!!
kazu da u novom bosanskom rijecniku trenerka mijenja ime u safetovka ...
"i nikome nećemo dati da ikad nesto ružno pomisli, a kamoli da nešto ružno kaže za tebe..." evo ja kazem nabijem i njega i tebe na k*rac i sve vase klanove u repki. svako vase lumpovanje do zore kad su pripreme za repku. svako tvoje setanje po terenu. svako spahino gadjanje novih igraca loptom kao i guranje begovica (zbog jarana hasagica) i pjanica (zbog jarana ibricica) iz repke. nabijem ti spahu na k*rac zbog same pomisli da smo zbog njega mogli izgubit ovakva dva dragulja. ponavljam da se za BiH na terenu borio pa mu tako halal i ona glupost protiv francuske kad je napravio amatersku gresku al mu niko nije rijec zamjerio. al van terena i u svlacionici si bio ker
Svaka cast nalix, potpisujem svaku rijec
Sutra dan žalosti zbog Spahićevog odlaska.
tino sve susic golcinu zabio.veze vi bosnje nemate.hnl je rasadnik talenata.
a vrsaljevic imao asistenciju za 2-0
sad ce se semsa javit da je spaha oprasi kapitenski za kraj
sad kad braco Sejo sastavi ekipu vrsajevic tin tin zec kako ce nas derat
Spaha Karina, Ivanović profesor.
Ispusice ga i Džeko sad kad SPaha ode. Jos za 2 godine ce mu Bešić samare pucat!
Grad na Drini gleda svoju reprezentaciju. Naravno nema mu Srbije na mapi pa mora za svoje navijati :D
Nema pa šta! Ja sam grašanin R BiH ali i RS-a. Prvo navijama za Bih pa onda za sve ostale.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Spahić eMIR Najveći poraz BH fudbala !!!