Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji napadač balkana trenutno!
Kakav 'tač' u stilu Denisa Berkampa. Dobro je rekao ovaj srpski komentator, Edin Dzeko je fudbalski velemajstor.
ZMAJEVO GNIJEZDO: Bio je to dinamički objekat u Sarajevu tokom svjetskog prvenstva u Brazilu. Džeko i ekipa su tada bili mnogo više od samo nogometaša svjetskog kalibra. Išlo se ludo, išlo se jako...i istovremeno to su bili na neki način i sportski ambasadori Bosne i Hercegovine :)
hejteri ustanite kad čujete ime Edin Džeko... neće se još dugo roditi ovakav centarfor na ovim prostorima...
Džeko zmaju Bosanski,konacno izlazis iz "male"krize te zabijas gol,dugo cemo cekat napadaca kao sto si ti.A u srijedu obraduj sve Rimljane i zavali bar 2 komada Lyonu,poz :)
Ja mislio u cetvrtak
MAJSTOR NOGOMETA
Otac
Džekooooooooooooooooo majstore ......samo zabijaj!
Klasa!
Džeko kralju
Majstor ostaje majstor
Golmane, to j kopačka, lopta je na drugoj strani.
KLOC
Tata ti je KLOC
nick ti je odgovarajuci
DZABA JUVE IM UTEKO !