Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudina
ali onaj schik fakat nije napadac ili sta je ono sta on predstavlja Romi kao zamjena za Dzeku,nema sanse. Kad igra Dzeko igra i Roma,kad debili od saigraca ne igraju na dzeku ni Roma ne pobjedjuje.
Ma nista bez Dzeksona naseg,masina
Maaa folira, neće da igra. Ljut na trenera što mu neda igrati. Ode on u januaru
ZA KOJI TIM ĆU SADA NAVIJATI.NARAVNO SAMO RADI ĐEKE .
Ee eto velika steta... Ko im je kriv sto nemaju igrace kao Real da svako igra i hoce da da gol. Jok oni navikli samo njemu servirat i da on iz jednog poteza daje golove...
jednostavno-igračina
Sta mogu ocekivat, prodaju strotmana a dovedu potrosenog pastorea i sl. Dzeko im je pola tima ko i reprezentaciji.
pastore godinu dana stariji od strootmana, a trenutno ne igra zbog povrede..ne mozes poredit pastorea koji je madjionicar s loptom, sa strootmanom..
A falio je sinoć ko kec na deset! Da što prije ozdraviš kapitano!
@tomicamalii naravno nikad nece biti klasa kao Mandzo ili Pjanic iz mog Juveta al Dzeko je dobar covjek i uzoran kapiten stoga zasluzuje moje pohvake
Jedina mrlja mu je ta sto je skino gace onom grku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeko nije povrijedjen!!!