Proslavlja 25. rođendan
0
Edin Džeko pozdravio raju na Facebooku
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan rođendan KRALJU
Veliki pozdrav za bosancei HERCEGOVINE.. hercegovce.. HAHAHHA KOJI KRALJ ! :D
Kako su ovi negativci jadni.Pa nista se nije objavilo da niste negativno,primitivno pa cak i vulgarno komentirali.Zasto? Imali ista u vasim zivotima normalno ili se istresete ovdje na ovom portalu jer nesmijete kod svoje kuce!? Boze Moj.....moze se normalno razmisljati ,komunicirati (kao mi ovdje) ,ovo i postoji da bi jedni od drugih ucili i razgovarali ,a ne da pisemo \"bljuvotine\".Edine sve naj,naj,...............
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Kloc naravno na klupi,Nalotelli dobio crveni a Kolarov zabija golčine !
ovaj smrdo naravno ne igra,grije klupu,zato Kolatov mora da vadi situaciju
Jes se us.ro pred kamerom :DDDDDDDDD
Zna li neko sto ga nema na spisku kod Skake? Jel moguce da nas Dzekson uopce nije osunecen?
ne nego kitu u usta bila je to 69 poza
@ hljeb Prdnem ti nani pod nos ;)
Edin Dzeko prdnuo jutros na treningu, javljaju otočki mediji.... Naime, nije poznato sta je jutros doručkovao međutim neformalni izvori navode da je jeo grah sa chilijem..
Kada bi dosao u Leotar \"mozda\" bi i bio u prvoj postavi, ovako - sjedi i dalje...
@ocam\'- kakav si ti lik svaka ti dala kralju!!!brat moj!!! A dzeki sretan rodjendan sa zeljama da potpise za N.K. Radnik iz Hadzica...mozda bi tamo \"prosao\" u kantonalni kup
I NAS CE ALAIM NA HIDZRETSKU NOVU GODINU TACNO U PODNE EZANITI DIREKTNO NA FACEBOOKU.
HAHHAHHAHAHAHHA! Ko sve danas igra nogomet, majko draga, pa lik ne zna ni pričati, a o igrama neću ni da pričam. Pravi kloc! DBd ispali večeras! Adios !
Alekemu selam paša moj...
pa može li džeko prd*uti a da vi to ne objavite.... :@