Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad kažu Džeko kloc,ma svi u ovoj državi kad se spomene Džeko trebaju ustati.Čmolje se nađu da kažu nešto za njega,život izmislio za takve.
Jesi glup retardu. Da li bi ti ustao kad se spomene neki doktor nauka ili doktor s kliničkog centra? Do jučer ste prdili da se samo Bogu poklanja
Upravo je prestigao Ibrahimovića po broju golova u Evropskim takmičenjima, došla iza Henrya na 12. mjesto svih vremena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijac sam Sarajeva i za mene je pape bio uvjek najbolji sto je ova zemlja imala, Ali Edin Dzeko je preso sve norme ne samo u BiH. Ovi ostali u okruzenju nemogu mu ni do kopacki doci bar sto se napadaca tice , Da je kojim slucajem iz hrvatske davno bi dobio ii z. Kopacki i sta ti ja znam ,sto je Modric u veznom redu on je u napadu. Sano znam da ova zemlja zadugo nece imati napadaca kao on .i mogu reci kao Bosanac HVALA TI EDINE .za sve.
Nema nista bolje
Aida Ćorović, aktivistica, osudena je danas u Srbiji novčanom kaznom zato sto je gađala mural Ratka Mladića. Molim vas dijelite informaciju, neka neko pokrene apel da se skupi 850 eura da joj platimo kaznu. Nemojte da se brukamo. Ovo je sramota. Pokažite da smo ljudi
Pa napravimo onda neki nalog ili racun gdje se moze slati nesto poput onog pomozi.ba
Dobro je ispalo ipak, mogla mu je biti katastrofalna utakmica.
Allahu Milostivi, daj Bosni 11 fudbalskih velemajstora poput Dzeke. Daj nam uspjeha u svemu.
Dao bi smoto jos dosta golova da zna da puca penale a ne da Tadic puca svaku utakmicu se nadava golova sa bijele tacke
kakav majstor allahami
Svaki komentar je suvišan , 🤷‍♂️
Postao je nebitan lik. Zgadio nam se svima zbog odnosa prema navijacima reprezentacije BiH. Sikter.
Prije 20 minuta ste pisali fulio sa pet metara
BABUKA ipak dobija večeru 💪💪💪💪
Jadan je tvoj babo kad šutača lopte od kojeg država nema ništa uzdižeš iznad nebesa.