Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA JE OVAKO DRIBLAO BALETAN C.RONALDO ILI MESSI BLATER I LOPOVSKA FIFA BI VRTILI OVAJ SPOT 3 GODINE NAJMANJE (KAO ŠT VRTE ONAJ DRIBLING OD MARADONE OD PRIJE CCA 50 GODINA KOJI JE MARADONI BIO I JEDINI DRIBLING). ŠTA DA KAŽEM... BRAVO EDŽEKSON - MAJSTORE BOSANSKI!!! ;-)
blaz yebem li ti mamu onu smrdljivicu
nije los baliya al ga ipak nabijem na kurcinu samo u inat ovim glupim lojavcima sto nemaju mjere ni u cemu. zbog istih sam likovao nakon pobjede Portugala mada noramalno nebih nikad jer me zaboli cuna za tamo nekim porugalcima. vi ste meni periguzi ogadili i sport i bosnu i sve sto ima veze sa bosnom...a tako mislim da razmislja ogromna vecina neosunecenih
svaka čast gigante!
ma nema ga svijet ali ima Bosna, i molim te ne idi u mafisku zemlju Engeleska je \"OBEĆANA ZEMLJA \" za tebe
da mi je samo malo zaviriti u glave MAJMUNA sa GRBAVICE koji su DIJAMANTA prozvali KLOCEM !!! vjerovatno sebe još uvijek smatraju stručnjacima hahahahahahaha DŽEKO KRALJU!!!
ee da je tako igrao protiv portugala....
Ovo su Bajramski, svaka čast majstore!!!!
alah te nagradio bas na bajram si hi naokreto to je sa bozije strane
nisu mu priznali jedan gol,koji su bili rekli da je njegov,ali ustvari nije on igrao glavom nego martins,tako da je 6. i ne pravi se pametan vise:)
hahaha komentatora kod drugog gola, umalo se nije ugusio :/ dzeko svetske klasa !
ovo je Dzekin 7dmi gol a ne 6sti !
majstor sto je je. . a jest ih sudija zaj.e.bo. .
Ovaj lik ci ode za svabiju radi ko svicarski sat... Mora da mu hrana vise odgovara kod Svaba cekerkeke
aaaaaaaaaa