Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cast je imati te za kapitena velicino i prijatelju moj. Nema rijeci koja moze opisati osjecaj kad kazes covijeku iz Afrike, Azije ili Amerike da si Bosanac a on ti kaze Edin Dzeko, Ne Bakir niti bilo koji smrad koji je lafo neki politicki predstavnik drzave. Naklon doktore ..
A supci u parlamentu nece da se odreknu ni bijelog hlijeba.... Jedan je Edin. Jedan !
Yebo te, ja iz naslova zaključih da je posjetio babukinu kuću pa rekoh , šta je tu čudno, neće valjda posjetit rodnu kuću Petra Kočića . . . ? ? ?
Nije cudo sto svi navijamo za klub u kojem on igra i pratimo ga na streamingu. Bravo neiskvarena ljudino. Ne samo zbog para sto doniras.
Bravo majstore sevap dati u dobrotvorne svrhe.