Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako navijam za Sarajevo volim vidjeti kad klub i ekipa iz naseg grada, zemlje uspijeva, svaka cast plavi i puno srece
Nece se moci protiv vise sile I sudija mafije, dovoljno je da podjele bezveze Koji zuti I pasce moral ovoj djeci, ipak vec je velika cast igrati u ovoj fazi I protiv velikih, drzava mora bolje da motivise , ako se desi da ipak ostvare dobar rezultat neki Klub iz evrope pozvati , ili nedaj boze manic u dinamo da odvede nase dragulje I upropasti ih
Moj Zeljo ugasi mjesalicu i zamotaj kablove ubice vas .
Da, i? Uspjeh je doci do ovdje. Imamo kvalitetan podmladak i ne bi me uopste iznenadilo da sutra odigraju nerijeseno ili cak slave.
bolje bi moj unuk od 10 godina fotosopirao
Imate prenos na BHT-u, hahahaha
Iz aviona se vidi da je fotošop hahahahah
ŽELJEZNIČAR STRAŠNI!!!