U prošlom kolu kupa dao dva gola
0
Edin Džeko od prve minute protiv Arsenala u Carling kupu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sastav arsenala ??????????? to nebitno, mozda i ne igraju uopce veceras topnici hmm ???
ima da ga zabije ko amri silajdzic
kakav si ti d.e.b.i.l.... znaci bas su sinoc arsenalovci igrali sa drugim timom..... a bas u polufinalu prosle godine nije igrao runi, nani, berbatov.... sve samo mladi igraci
@ma.. ja.....igrao je protiv nNapolija, Kun protiv Liv. sad je Džekr red. Mancini rotira,bez obzira na formu
Prenosi li iko ovo veceras??????
JO od prve minute, gdje pise?? isto kao sto je od prve minute igrao i protiv Liverpoola? :S
Pantilimon-digimon? :s In Arsen we trust!
IPAK SE DZEKO NAJBOLJE \"RAZUMIJE\" SA SILVOM
Koja profesionalnost novinara.. Pa ne igra City sam utakmicu, nego ima i drugi tim na terenu.. Cemu samo sastav Citija?? Uglavnom.. Arsenal je klub sa tradicijom, klub sa dusom.. Arsenalova ekipa je gladjena 10 godina, a Citijeva 2 godine. City je vjestacki klub, izgradjen na silu.. Veceras Fudbal pobjedjuje, dakle, pobjedjuje Arsenal jer je City olicenje svega loseg u fudbalu :) IN ARSENE WE TRUST !!!!
Dzeki Dzeki razvali ko saro tenu :))))))
Ima da ih kralj, šah, institucija po imenu gosp. Wenger nadmudri u svakome pogledu, jer za razliku od mancinija ovaj je pravi stručnjak. Go arsenal, dosta je vještačkih i na silu sastavljenih klubova, dokažite im da ipak pare nisu dovoljne kada je sport u pitanju. Lopta je okrugla gospodo! ;)
jeli vi znate tacno da pocinje od prve minute ili su to zelje ovog urednika.. prestanite se blamirati s procjenama, postajete smijesni i nevjerodostojni !!
To redakcija Sarajevo-x planira sastav za vecerasnju utakmicu...????
Eki nije u planu Mancinia, a igrao utakmicu Lige prvaka protiv Napolia prije 7 dana. Ispeci pa reci!
U carling kupu u velikim klubovima igraju igraci koji trenutno nisu u formi ili nisu u prvom planu u svojoj momcadi Dzeko se mora zabrinuti jer kada te trener ubacuje u karling kupu a neda ti da igrash vazne tekme onda si donji Znam to jer pratim manchester united od 2000 te I znam sta ferguson i velikani kao on prakticiraju Carling kup je takmicenje dje se imladina iskazuje
Jest jest od prve minute ko i protiv Liverpola
Džeku uvijek stavi sa ovim levatima da igraju, pa ovdje nema ko dodati Džeki