Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako to radi prava raja
Tako to rade besposlicari poput silajdzica
on jest raja
Volim ove SDA Fekalistance, poput Džeke, što prvo svu ličnu imovinu svedu pod ingerenciju hrvatske/italijanske policije, a onda kukaju na Fejsbuku nad streljanim SDA Fekalistanskim policajcima. To je vrlo praktičan pristup pohvale vredan.
I tvoja keva je pohvale “vredna” jer dobro pushi qurac tvome ujki
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Glasine kazuju da ubice fekalistanskih SDA policajaca hasaju dobru večeru u Srbiji... srpska salata, jagnjetina, prasetina, državljanstva, baklava i kafa za dezert... u Užicu im je dobra i lepinja sa kajmakom, lično probao, valjalo bi to da zdimaju, pre nego što nastave put ka Beogradu ujutro... https://www.youtube.com/watch?v=-8sIAyuREPw
Ovaj bolesnik je do sada napravio stotine profila.... srbski mentalni sklop je cudo.. sigurno se iza profila krije neka debela ruzna svinja sa 0 samopouzdanja... nebitan je totalno djikan...
Raja do kraja.
Eh ovo čekam čitav dan alahami. Jutros kad sam vidio vijest, prvo što mi je palo na pamet bilo je pitanje "Đe je Đeko dijamant i šta on kaže na ovo, jel' se izjasnio." Kako je dan odmicao, ja sam bio sve više i više zabrinut nedostatkom vijesti o Đeki. Navik'o sam svaki dan da vidim Đeku i dan bez Đeke jednostavno nije kompletan. Sad mogu rahat na spavanje.
Takozvana BIH se, u svakom smislu i pogledu i kontekstu, rasparčala na 3 dela po etničkom principu. Imamo odvojene entitete/kantone, gradove, škole, firme, institucije, puteve, ekonomije, društva - ama baš sve. Zašto bi onda Srbin/Hrvat u uniformi kantonalne policije nosio glavu u torbi za 200 evra mesečno - i učestvovao u međuSDAtalibanskim obračunima? Nema razloga. Nema ni razloga da neki SDA taliban bude policajac u Republici Srpskoj ili hrvatskom kantonu.
Budi policajac tu gde živiš, gde su tvoji, u narodu kom pripadaš, na svome - pa šta ti Bog da. Da je ove reči pokojni Davor poslušao i prihvatio na vreme - ne bi sada bio mrtav.
@BulevarDijagonala nije bolest sve što boli 😕😕😕
bravo
To Dzeko majstore, svaka cast!
jeb@ vas clanak, svi normalni smo odali počast, pa ne pišete !
@statebrigaba Jest al eto to se ne pika nisi "javna licnost". Mi obicni smrtnici kad odamo pocast nekome se ne racuna a kad Dzeko to uradi to je wooow nesto bitno. Isto tako kad mi uplatimi za lijecenje nekome uradimo od srca i ne hvalimo se, jel to uradi Dzeko to ide kroz sve medije.. Neko radi iz ljudskosti neko radi neke samo sebi poznate primocije lazne licnosti
Redovnoj patroli bilo plaćeno 50 evra da odmore malo jutros, druga patrola slučajno zalutala... frajer ih isprskao rafalom kao Atalanta Sarajevo i kraj priče.
...molim ban ovog skota fašističkog.
Klocu
ljigavče mulavi antipatični
Lajkam...
Jako bitna vijest. Eto sad je on veliki covjek
Gospodin