Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola od ovih na spisku je preplaceno , lamela ispred dzeke smijesno , jovetic :D pa zar je taj pl :D
dzekson dokazana klasa koja moze jos 5 godina lupat na tom nivou a lamela mlad nedokazan igrac koji moze da propadne kao gomila njih do sad u engleskoj
e jadna majko kad je lamela skuplji
I budala I ovih sto su napisali listu...Robin Van Persie, 30 godina, povrijedjen 75% od karijere...niko nebi ni dao 20 miliona za njega.Jack Wilshere 33? hehe kao da ga je majka procjenila...nebi igrao u arsenalu da je toliko vrijedan...Willian 30? cega 30? nisu normalni...Stevan jovetic ni sekunde nije igrao a vrijednost tolika, gdje logika...Soldado 25? nije zabio ni jednog normalnog gola otkad je dosao...opala cjena na 10...Erik Lamela 24? Prateli ovi novinari uopste fudbal? Covjek nije ni na klupi u totenhamu,..
Nama je edin neprocjenjiv. Zato edine neka te Dragi Bog čuva. Edin i Damir su danas preći od BiH nepravde,našeg siromaštva i mržnje extrema. Možda samo danas al tako je.Nama niko nemože platiti taj osječaj kad edin podere mrežu.
Dzeko vrijedi vise, brat bratu 40 mil
sad ćeš Amri još draži biti..:)
Vjerujem da joj je zbog toga najdraži, ali je vjerovatno i zadovoljna ostalom ponudom ;)
E to ne znam...trebalo bi se raspitati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još kad ga zabiješ Iranu i Nigeriji, vrijedit ćeš nam 100 miliona!
Amri,Amri...ne nama :)
Nama neće i ne treba, a Amri to radi često, tako da ostaje jedino u Brazilu...;)
PRIKAŽI ODGOVORE (37)