Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je Klasa za sebe covije ima 33 godine.
Cak i brez maksimalne motivacije Dzeko s lakocom proigrava i postize gol slavnom Realu...nije mi jasno sta Inter ceka. Bravo legendo i svaka cast na spektakularnom golu.
Dzeko igra takodje u top klubovima. Mandzukic je takodje bio u Wolfsburgu i to zajedno sa Dzekom. Manchester City je top klub kao i Roma.
On danas na osnovu instinkta daje gol, dva duga koraka i to je to, šteta što ostatak njegovog tima zastajkuje za njim, šta bi bilo uz jednog dobrog plejmejkera i dodavača, ihh
otreso modrica ko slinu
Vrlo sličan gol, kao i prvi koji je dao za Romu protiv Sevilje na debiju prije tačno četiri godine.Nevjerovatna koinsidencija.
Sad tražite 35 miliona za Džeku
Džeko top Pjanić flop
Strasan pogodak
ako odeš ti biću bolan danima, al' ću preboljeti
Intere gledas li??
Nas dijamant...💪💪💪
Odlicno, i jeli pobijedio Inter na kraju?
Savrseno,u stilu van bastena
Dzeko je za onog pokatolicenog srbu Modrica, najboljeg dodavaca na svijetu, i onog Panjdzukica klasa. Vjecna klasa.
@SamirKurtic i tvoj kompleks inferiornosti je vječan
Đekson stara kajla