Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a keyboard warriorse poždera otrov ljubomore.
Dzeko i krpelji, epizoda 324.
Je li bio u karantinu?
Eto koliko je poželio svoju domovinu.
NIkoga ne vrijeđam, te svako ima pravo da ljetuje gdje želi, ali moje mišljenje je da je mogao vala promovisati ljepote BiH
Umjesto to da ulazu u najljepsu zemlju na svijetu carobnu Bosnu, oni ulazu u krvatiju. Ne mogu to shvatiti. Prosao sam krvatsku uzduz i poprijeko, nista posebno, dosadna zemlja. Malo Zagreb i dijelovi Isre pristojni ljudi, ovo ostalo go seljacina.
Blago narodu, Edin se odmara, sad je sve prekrasno!!!!!!
@Za vatikansku salamu i istomisljenike Ne znam odkud vam uopce ideja da neko zeli ili zali sto ne moze ici u tu vasu 🍌 republiku? Bosna je mnogo ljepsa zemlja od kyrvatije. Ps. Mnogo, mnogo ljepsa.
@XYLK hahahahah
Ma i njega i one njegove gospoje mi je pun kufer...
Kae kreno sam za Neum, al puno sve i vratili me s grane, a taman kae konto da ode jednu domacu koronu da fasuje i eto ne dade mu se 😁😁😁
Medicinska sestra u Gorazdu odmor provodi pomazuci u Centru za stara i iznemogla lica. Naslov ispod, iznad ovoga
Ko je ovaj do Amira?
Prava peskir slika
došo, valja poplaćat račune za komunalije
Da on i oni ko on donese radost milionima?! E nek se raduju ti, kojima je ovaj i slicni njemu radost
Nista maske.