Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Edine za nas si uvijek bio glavni, samo englezima treba vremena da to skontaju :)
Amra obriši se oko usta....ovo je tvoja nagrada :)
na nick-ove ni ne obracam paznju... ostani takav... i moram reci ostajes moja tiha patnja....
najjaci!
ovo bošnje glasale, kakv najbolji igrč kad ne igra ni prvu postavu
ah sto se srbadija nalozila, pa sto ste zavidni decki :). Uostalom po ko zna koji put se pitam, koji ce te racq vi ovdje na ovom portalu, hranite se nacionalizmom ili...?
Dzeko je odlican momak i fudbaler! Bez ikakve rasprave o tome! Cak mi se cini da mu mnogo vise lezi kad udje u odredjenom djelu utakmice nego da igra od pocetka. Ali, ruku na srce Hart-u vec spomenik da podignu kako ih vadi vec vise puta u ovoj sezoni. Daleko je iznad svih pa i Dzeke, ako cemo realno. A Fb je Fb...mlacenje prazne slame k\'o i vecina stvari na Fb.
divan si :) sve najbolje vam oboma zelim od srca!!!
Ma bravo Dzeksone, ne samo da si dobar i vrhunski igrac vec postizes i strasne golove Bosnomrzcima, zabijas im u srce zaoke kada procitaju nesto pozitivno o tebi, ali ko ih sisa to je u glavnom bosanski sljam vazno je da nas prave Bosance, rodoljube, svoje na svom razveseljavas. Dok se dusmani grizu mi uzivamo naprijed Dzeksone.
PS zaboravih... i na tvoju veliku zalost ;)
wow... nadam se da zna da je velika srecnica :) lijepo je vidjeti da ima ovoga jos :)
Znate da bosnje nakucavaju te glasove i opet objavljujete ove gluposti...
bravo dzeko care svijetla tacko svih ponosnih bosanaca i hercegovaca
od 6,680 glasova 6,650 bosanci
najezih se.... ako je tako pristajem da placem i dan i noc!!! :D
KOJI KRALJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\'\'There\'s no point in having a player of the month vote if Dzeko is on the short list. They must make an announcement on the 9 o\'clock news in Bosnia ordering every citizen to vote for him or risk torture / death.\'\' A sad ozbiljno Dzeko je zasluzio ovo priznanje za mjesec septembar, u augustu je to zasluzio Tevez.