Album portala Manchester Cityja
0
Edin Džeko izvan travnatih terena
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi je što te pape slomio...pustio trojicu na tebe da ih nosiš na leđima...
Gigant
Za sve pozitivne komentatore kapa dole, normalan, skroman momak, pravi Bosanac patriota koji voli svoju zemlju, preko čijeg imena se čulo za ovu rupu u srcu Evrope, koji je uspio u životu... dijamant naš A za sve kopleksaše, pokvarene i zlobne duše PODHITNO se liječite
ovaj dzeko izgleda ko neki glupi bosanac.
oci moje, kako on meni lici na onu Pipi dugu carapu iz 70tih Inger Nilsson :)
hajde vi sto d.u.p.e papirom brisete i sto su vam stalno na g.a.c.a.m.a tragovi kocenja ne moj da se javljate da vam ne bi j.e.b.o svaku slavu i krst na badnje vjecer
on je obična nula i ko igrač i ko kao neka faca. golove nedaje, ružan je ko pas, oblači se baš ono po seljački, što i jest. usput rečeno, svi ovi igrači što su igrali za muslimanski rezervat, nikad se više neće psihički oporaviti poslije 6 primljenih pogodaka. to je bio živi masakr, a ne utakmica. treba smjeniti sve igrače, kao i trenera da se vrati sve na nulu poslije ovog genocida od strane portugala.
j.e.b.o. sam sebi m.a.t.e.r. ... prava ona šiptarska faca sa uzdignutom kosom.
ovom vašem rošavom majmunu nemože pomoći ni fotoshooting.
sviciji su komentari negativni, preporuka od strucne osobe.. PARANOJA HITNO SVI DA SE JAVITE KOD NEUROPSIHIJATRA!
Prava bosanska faca, dobričina, pozitivna osoba, simpatičan. Pravi Bosanac.
LJUBOMORNI STE PAPCI !!!!!!!!!!!!!! KAKO STE SAMO LJUBOMORNI UŽAS..... ETO VI STE NEŠTO .........PAPCI ........DŽEKO L E G E N D O!!!!!!!!!!!!!!
Lijep je, ko Englez...
ima nesto u sebi sto privlaci, voljela bih samo da me jednom zagrli, mislim da bih se rastopila..........
džeko dođi da me griješ u ovim hladnim noćima :)))
turci, zna li netko od vas da li je džekiju prestalo analno krvarenje prouzrokovano silovanjem od strane portugala?!
@četvorka ZNAS LI GA BAREM KORISTITI ILI GA SAMO NOSAS ONAKO