Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji strijelac Serije A i Evropske lige zasluzuje bolju poziciju od ove.
cijenim džeku zato što je sve postigao sam, a ne preko štele kao ovi naše stranačko smeće
mudzahedin dzeko
edin džeko naš najbolji igrač svih vremena
Svjetsko, a naše :D
Svaka čast, ponos ste naše države!
Naša 2 najbolja igrača + Kolašinac i Begović. Ostali su daleko lošiji od njih, ispodprosječni. Kada bi i na ostalim pozicijama imali ovakve i slične igrače gdje bi nam kraj bio. Bude mi krivo što raja pljuje po Džeki i Pjaniću, pa nisu oni krivi što za saigrače umjesto zvijeri iz Juventusa i Rome imaju neke Medunjanine, Višće, Jajale i tako te anonimuse...
@Adolf H. I boljih igrača je bilo od Džeke i Pjanića koji sa svojim reprezentacija nisu nikad ništa napravili jer su oko sebe imali igrače koji ni približno nisu u njihovom rangu. Svako ko prati fudbal zna otprilike o kojim igračima je riječ.
Lijepa vala vijest :)
DZEKO I PJANIC ZASLUZUJU BOLJU POZICIJU
Dobro je ali i previse blijedo koliko se od njih 2 ocekuje pogotovu od Pjanica