Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah u vatru da vidim zna li ili ne zna.
Zna on al Safet nije znao!
Edin Cocalić - 27 godina, igra na mjestu stopera ili lijevog beka. 2 godine u Panionisu, 3 godine igrac Maccabi Haifa, a u februaru presao u KV Mechen. Sa ovim smo momkom pokrili stopere. -------- Nama jako treba desni bek kvaliteta Kolasinca (ili Salihovica od ranije).
1.89 visok. Dobro je da pored Sunjica imamo jos jednog takvog. Bilo bi dobro da zna citati igru i da ne gubi koncentraciju kako to ponekad radi Spahic. Sunjic /Spahic i Cocalic / Bicakcic. Ok! To je to.
A šta ćemo sa Kološincem, njega u penziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Coca zvijer iz Hrasnog!
Coca-cola, dobro dosao medju Zmajeve. Sve najbolje i sretno.
DO KADA CETE IGNORISATI MAHMUTOVICA IZ PLZENA ? BRUKA !!!!!!!!!!!!!
Ne mogu bas svi igrati. Izet Hajrovic igra u Bundesligi, 5 godina je mladji i vrijedi, po ozbiljnim analizama 4x vise. Susic je takodje tu 5 godina mladji, a ocijenjen je kao dvostruko vrijedniji igrac. Mahmutovicevo vrijme je proslo, a u reprezentaciji ne smije biti protekcije i nepotizma. - Dakle nije nikakva bruka. Ti i takvi ste bruka!
Zasto sami sebe lazete? :o))
BiH vs Andora 10:0
Jeko ovaj?
Da bude sretno i hairli momčino.
Misimovic zasluzuje oprostajni meč u Austriji i aplauz 15 000 Bosančerosa! Apelujmo svi!
bravo mesa ,uradio si vise za repku od safeta ,a jos ni jednu utakmicu nisi bio na klupi..tooo kralju,samo dovodi ove nase ,,izgubljene'' zmajeve
dobrodosao svak ko ima potencijal al sta je MECHELEN da ne guglam. jel to nesto za jelo? ☺
Sta ste navalili sa minusima al okle da znam odakle je jebeni mechelen. Da vecina vas ne igra kladionicu nebi znali ni koji je glavni grad madjarske.
Njonjalic
to coca ljubim te u pakash
ko sljedeci dobiva poziv? - gledajte SUTRA......novi epizodu
jel ovo maskerano
Kakav takav opet bolji od Šunjića i Hadžića 10 puta. Vranješa i ne računam kao fudbalera.
jakog li pojacanja...vrati nam Zlatana,Haseta i Misimovica....eto vam 16 Cocalica