Nogomet
3

VIDEO / Edgar Davids opsovao u eteru Sky Sporta

Totalsport
Edgar Davids
Edgar Davids
Bivši holandski reprezentativac, 39-godišnji Edgar Davids, aktuelni trener-igrač engleskog četvrtoligaša Barneta, u nedjelju je gostovao na Sky Sportu 1.

U emisiji koja prati nogometne vrhunce vikendaških utakmica Davids je od voditelja Bena Shepharda i Chrisa Kamare upitan da objasni kako je uopće došlo do ideje da zaigra za Barnet.

"Živio sam u Barnetu i jedan moj prijatelj koji igra u Sunday League me pozvao da odigram utakmicu... Došao sam tamo i u drugom poluvremenu sam sjedio na klupi pet minuta...i znate šta...ja sam j****i Edgar Davids!", rekao je bivši igrač Ajaxa, Milana, Juventusa, Barcelone, Intera i Tottenhama.

Voditelji emisije krenuli su se nakon gafa slavnog igrača ispričavati gledaocima, izvinio se i sam Davids kroz smijeh, a dok su se producenti hvatali za glavu, oduševljeni su bili korisnici društvenih mreža, posebno Twittera, koji su krenuli s nizom komentara.

Otkako je Davids pristupio klubu Barnet je izgubio tek jednu od pet posljednjih utakmica, ali i dalje se nalazi na pretposljednjem 23. mjestu ligaške tabele.