Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je li? Kada smo prosle godine osvojili lp na isti nacin kao sto je swansea nas pobjedio, onda je bilo "anti-fudbal", "autobus", "qme, qme, barca, qme qme, bayern".... Dobro je pa nisi hipokrit...
pricajte sta hocete,swansea vam je objasnio kako se igra,a bogami ne mozete brenforda nekog dobit,il kako se pise,a tu nesto pametujete
Da si gledao utakmicu znao bi da su "imali" samo jednu loptu. Osim tog, nije udario djecaka nego loptu, zbog cega ga nece kazniti niti FA a nece ici ni na sud, jer nema razloga... Da je udario djecaka, otac bi digao frku i vjerovatno pokusao uzeti neku odstetu.
pa nije bila jedina lopta na stadionu, a i bitno je kao tih 5-10 sekundi u fudbalu, koje se inace racunaju u sudijsku nadoknadu, daj ba ne s.e.r.i.
udario obicnog huligana koji je krao vrijeme ležeći na lopti
Trebao ga je jace
Eden Hazard "ostao bez dodatne kazne" od Disciplinske komisije ša ba?