Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga Nefrifd pritegne i nasteluje ima da za 5-6 godina bude jedan od favorita na svakom turniru
koliko negativnih komentara za coveka a on zivi zivot normalan, poznat je ,para ima i eto kao sto neki kazu ovdje ganja k..rve a vi ? sta ste vi postigli u zivotu i sta imate i kakva vam je buducnost pa prije nego popljujete covjeka zapitajte se kakav je nas zivot i za sta zivimo ,eh kad bjednik pode pljuvati po nekome ,uzas
Dok drugi broje trofeje mi pratimo atp, fifa, i ostale kojekakve liste..
Izgleda da nece starlete da mu daju, ako nisi u prvih 100 na ATP. Pise sitnim slovima na cjenovniku usluga.
Vidi se po faci i znanju da nije TURCHIN !!!!
U svakom slučaju bolje reprezentuje BiH nego fudbalska reprezentacija na koju se troše milioni. Selektori, treneri, maseri, pripreme, kampovi, "Zmajevi" i na kraju razbije nas Armenija. Džumi se samofinansira a ima bolje rezultate i pri tom nastupa pod BH zastavom praktično dnevno. Isto je sa Pezerom i Tukom.
Kakav je on teniser,malo cik,malo cak,vidi se njegov domet i sa kim moze igrati.
UmeneMi kod naske DZUMA u petak imaju titulu najboljeg tenisera na dunjaluku haman !!!!