Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on gledao rokija, u rokiju uvijek rusi izgube..
Ovdje je prije bilo to da je Valujev došao da ih motiviše i pričao im šta će se desiti ako izgube. Pa sada ko je koga i ko će koga nalupati nije im više jasno.
Jedva cekam "strucnu" analizu Amara, kaze sinoc ko je ovaj Tagliafico. Ljudi na HRT-u znaju i ko mu je dedo bio, toliko se pripreme, a ovaj mu ne zna ni ime izgovoriti kako treba.
na hrtu je uzivanje gledat emisiju
@Balkab1996 Kako nije, pravi profesionalci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bolje po vas da vi njih ubijete ko drago creeda :)
4:0 za Španiju
@WilliamCostigan ti stručnjaci na HRT-u godinama se vrte na TV-u u odijelima i analiziraju ekipe i igrače, ali ja ih ne vidim da vode neku ekipu na zelenom terenu. To su tzv. teoretičari kao što je naš Mensur Dogan.
@mema Kakve veze ima to? Hoću da mi emisija bude zanimljiva, puna informacija a ne da jedan arogantni lik dolazi nepripremljen i onako bahato, kao da je Mourinho, objasnjava ne znajuci ni pola igraca jedne Argentine, a kamoli da on neku zanimljivost iznese.
nije umro rocky nego apollo creed edukuj se hahahah
Pajdo moj moš se ti motivisat i ginut kolko hoces al napunit ce vas Spanci ko nana baklavu. Ruse su stavili u grupu sa dva potpuna autsajdera samo da prođu grupu, inače kvaliteta nula.
Ako umrete i pobjedite,, onda garant ispadate u cetvrtfinalu, jer ste vec mrtvi.
OVaj iza slova D ima i j slovo i z slovo eto i to je mozda nesto po prvi put vidjeno na svijetskom prvenstvu
Ako Djuba misli da bude u ulozi Ivana Drage mrka kapa.
Đuba je klasa igrač, za tu visinu koju ima odlična kontrola lopte. Može dati gol bilo kojem sastavu bez problema. Ne vidim razlog za pljuvanje,valjda rus pa smeta a o tome šta je rekao Boga pitaj, ovi portali kO gluvi telefoni, samo mlate
E jbg Dzjuba, da si rek'o k'o Ivan Drago pa hajd'. :)))
ovaj Dzjuba retard pravi,, najodvratniji lik na prvenstvu... blage veze nema s nogometom kvalitet 0 bodova i on kao nesto gine, umire. ..nada se necemu PU!
Druze... Svakako ces da umres jer ces imati posjed lopte 30%.E sada koliko ces u tom tajmingu napraviti suteva po golu ja mislim da neces TI ni jedan ...
Ovaj rus nije normalan cuj umrijeti , recite mu da je Roki Balboao izmisljen lik vidite da je retardiran!:)