Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad krece dugogodisnji proces ubijedjivanja da igra za BiH.
Momak zeli da igra za BiH i ceka samo da ga zovnemo. Ima cak i naše državljanstvo. Bodrio je našu U17 repku prije par mjeseci. i uopste ne sumnjam da ce ga Mesa pozvati.Igrac koji sa 17 godina potpise profi ugovor sa gigantom kakva je Borusija sigurno vrijedi. A od iduce sezone ce biti prikljucen i prvom timu.
jaooo tebe! otkud ti to da je potpisao ikakav profesionalni ugovor? momak nastupa za omladinsku ekipu (A Jugend). I ta cinjenica da je momak od 17 godina, koji nastupa za mladi tim produzio ugovor, nije vrijedna naslova, ali hajde! Do profesionalaca je jos dug put. Ima vremena, mlad je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Budimo realni,ovaj momak ima sansu da zaigra za Bosnu i Hercegovinu jedino ako ga Njemci ne budu trebali!Da je selektor Njemacke Löw rekao da racuna na Kolasinca,i Bicakcica nikada mi nebi vidjeli ni jednog ni drugog u dresu B.i H!Isti slucaj je bio sa Medunjaninom,Hajrovicem,i jos nekima kojima je nasa reprezentacija bila drugi izbor ,i zato su zaigrali za nasu reprezentaciju.Jedini svjetli primjer je Sergej Barbarez,koji je istovremeno imao ponude Njemacke,Hrvatske,i Srbije,a on je odabrao da igra za Bosnu i Hercegovinu.Nazalost za nasu najvecu fudbalsku legendu danas nema mjesta u nasem fudbalskom savezu!Pruzaju se sanse nekim propalim trenerima kao sto je Susic,a za takvu fudbalsku i ljudsku velicinu kao sto je Sergej jos uvijek nema mjesta!Pored Barbareza, mora se pomenuti ime i Senijada Ibricica koji je ima ponudu da igra za Hrvatsku,a on je to bez razmisljanja odbio.Za svoj patriotizam "nagradjen"je nevidjenim ponizavanjem od strane Safeta Susica,a vrhunac je bio u Brazilu kada Susic nije dozvolio jedino Senijadu da zaigra barem par minuta na svjetskom prevenstvu! Ako Mesa vec poziva u reprezentaciju Tina Susica,Vrsajevica,Hodzica,Medunjanina i jos neke,onda je Ibricic sigurno prije pomenuti igraca zasluzio poziv u reprezentaciju!Vjerujem da ce Mesa ispraviti barem dio nepravde koju je Susic zbog svog nepotizma ucinio Senijadu Ibricicu!
Dzenis=penis... ;-)
po izgledu bi rekao novi Reus :) barem tako izgleda kao da mu je on uzor..ali kako sad provjerih,igra defanzivno,i to bas na onim pozicijama gdje smo uvijek bili busni-defanzivni vezni..mozda bude nesto od ovoga..
Cuj Dzenis,haha,Dzastin,Hakala,Rambo,Maradona itd..... :)
Cuj talent.. jedino Stuttgart losiji od borussije.
Ne interesuje nas, sve dok igra za Njemacku.
mesa sjedan na prvi avion i prati ga pa makar na treningu mali ce shvatiti da si ozbiljan!
Dženis Dženis... Hej Varešeeee.... LZN!
Evo ga Mesa!