Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ovog' insana izmuljase, to nema nigdje.
Preko Dzeninih ledja se kola lome izgleda. Lik je spasio Sarajevo prosle sezone.
@bihdragon brate realno nije on kakav trener, nije mi mrzak, al da ima losiji tim, mi bi s njim iz lige ispali..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Ibrakovic ce i dalje hladit jaja mamu mu..
Ne shvatam tu uprau Sarajeva,ono Boga mi ko da su u ljetnom prelaznom roku potrošili 10 miliona eura,pa sad nezadovoljni trenerom,nego prodaše da ponajbolja igrača tima i onda otkaz treneru koji za ništa kriv nije!
Nije problem u trenerima nego u upravi kluba i njihovoj politici dovođenja i prodaje igrača. Sarajevo nema kvalitne igrače, izuzimajući par njih, pa da može kriviti trenera zbog loših rezultata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije FK Sarajevo Real,sta pricate,sve je to jedan prosjek,cak i ispod,nego novinari naduvaju,kao oni ce se prosetati,vako,nako,slabo je to cak i za nase uslove,to su i pokazali na kraju krajeva
ma djenu treba jos skolovati, moze biti jako dobar ali mora raditi na sebi u fudbalskom smislu. danas je fudbal nauka i moras mu tako prilaziti. moze se samo ponekad na nase fazone. treba pogledati ekipe iz fudbalski losijih zemalja od nas pa vidjeti da i ekipe losije po kvalitetu od sarajeva prolaze bolje. vazan je pristup koji ne smije biti samo improvizacija i dnevno nadahnuce.
Realno Dženo tanak ko papir.... Meho je bio zakon.... statistički je bio odličan.... malo krize i noga Meho.... i dođe Dženo... sve isto samo lopta nekako i ulazila u gol... realno titulu smo osvojili protiv zrinjskog na koševu.... pobjedismo u utakmici gdje nismo ni postojali.... ubili nas ljudi.... šteta Mehe koji ima i iskustvo i znanje.... Dženo hvala ali.... kod tebe bi djeca u predškolskom pročitala taktiku.... uvijek isti igrači... uvijek ista formacija... uvijek isto sranje... a ko šahovske figure po terenu.... ovog kloca ne dovodite.... hvatate se debila... nađite opet provjereno ime možda ne trenersko ali ime koje može da se nosi sa pritiskom.... meho je to mogao ali ibraka i kompanija ne podnose ne petljanje u ekipu....
ovo ti je ko sa Kodrom lafo doso Dzeno pa se razigralo nanajvo....a ono kupili Puzigaci 9 penala sa ofsajdima Blente i tako seljaci povikase DZENO MAJSTORE A sad citam ove iste MUFLONE sto su ga kovali u zvijezde,satro oni su vec odavno uvidjeli da nije to to
J.bem ti pleme
Otislo govno i govnarskog kluba !
Nije mi jasna ova politika poslije dva poraza smjeniti trenera. Konstantno ponavljam Abdulah Ibraković je najveće zlo u FK Sarajevu. Dženo hvala za ono što si uradio a imam osjećaj da će te opet vrlo brzo vratiti na klupu kad i ovaj novi trener izgubi kompas. Kakav to tim ima Sarajevo pola dovedenih igrača nije igralo po pola godine i jače ispali iz forme u godinam kad ih boli k...c za koju ekipu igraju nego daj da šta zarade. Djecu iz pogona su rastjerali i sad očekuju čudo. Ibrakoviću ODLAZI.
Dok ste imali "klub" mogli ste i pričati,sad kad je to VLASNIŠTVO1/1 g.dina Tana možete se jebat i po forumima pričat. Ako tata kaže selite se u Tunguziju selite se a vi plačite po Klix-u.
mozete ga vi Ibrakovicu popusiti, 1.3 miliina eura Sarajevu na racun plus procenat od naredne prodaje!!!!! Dzeni hvala za sve, ali nema on taj kapacitet. pa covjek nije u stanju da skonta da se pod hitno mora osisati jer onako masan nije nigdje "prispio" pa kako od njega ocekivati da napravi taktiku i iznenadi jedan Lech... Uspijeh Sarajeva vec odavno nije upitan i to budala zna, ali i dalje laje i laje!!!
Otisla je samo jedna produzena ruka Ibrakovica, ostalo je glavno zlo u klubu. Ni dolazak "Murinja" nece promjeniti stvari na terenu jednostavno pola nam igrackog kadra nema taj fudbalski mentalitet za igru ili je iscrpljen odmah nakon poluvremena. Zavaravamo se nekim modernim "pojacanjima" i "sponzorima" sa kojima izgleda necemo dalje od sredine tabele, a vecina nas trazi ono Sarajevo barem u vremenu od Dedica, Smjecanina, Skore, Turkovica, Repuha, Alaima, Torlaka, ... "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Hahahaha. Statistički gledano, mnooooooogo lošiji rezultat od Kodre, ali mnooooooogo.
Boja dresa,boja fesa!!!! Fk srpsko sarajevo. Žao mi raje među pitarima, nije im lahko...
odprdio dzeno izmuljase ga ove glavesine iznad njega
alaj yebete coeka cccccc covjek nesto zna o fudbalu mozda nije jak u rijecima i na press konferencijama ali Sarajevuje donio titulu i kup nemožes rasprodavati tim tj najbolje igrače i očekivat rezultate. Vidjet ceo sta ce ovaj "stranac" uraditi , ja mu dajem 4-5 kola karijere na Koševu a onda ce opet zvati Dženana da spašava
Jeba ga odjelo bolje je vodiobu trenerci
Joj divova stare mi kako se ofiraju.