Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja ba dominacija hahaha.. ja uhljupa sto me nasmija.. zrinjo nas ubio ko mraz paprike.. pa jesmo li gledali istu tekmu ??
Moj Dženane, pokazuješ zavidan nivo neznanja karakterističan za uhljebljene državne činovnike. Nemaš igre sve su se pobjede bazirale na ho ruk strategiju ili potez jesnog igrača. Zrinjski te je nadigrao u potpunosti kao i prošle sezone kada su nas vile sreće pronosale. Problem je što se strategija ne može bazirati isključivo na elementu sreće.
Da bi shvatio šalu potrebno je imati bar dvije funkcionalne vijuge.
e moj uscuplicu ti kada god izgubis od nekoga bio si bolji ma od koga bolji nemas ti pojma sa zivotom
Pa kad sarajevo izgubi ili odigra nerijeseno, izjava trenera bili smo bolji, al izgubili smo,a kad pobijedi pa eto pobijedili smo zadovoljan sam.Smijesno, reci nekad nadigrali su nas i zasluzeno su pobijedili,isto je bilo i protiv leha bili smo bolji, a izgubili 2:0,trener smijesan.
Stvarno ove navijace ne razumijem.Zeljovac sam, nisam naklonjen pitarima, ali sto je sad tolika frka sto su zijanili od Zrinjskog. Nije mi jasno kako hercegovci imaju cetri pobjede.Njih stvarno vile nosaju.Sve je bio splet sretnih okolnosti.Sve utakmice dobijali u zadnjim minutama. Vjerovatno pred svaku utakmicu idu u Medjugorje i mole se gospi.Drugo objasnjenje nemam jer uopste ne igraju nesto specijalno.Bolji su bili proslo prvenstvo. Ima jos dosta da se igra, nece im moci uvjek gospa pomagati.Zato nemojte pljuvati po upravi, treneru i igracima.Ne moze se uvijek ni dobivati, ako se sudije ne potplate.
Dzeno, svaka tebi cast za titulu i Kup, ali brate ovo vise ne ide za tebe. Ne mozes se izvlaciti na sreci i nesreci svaki put. Sarajevu treba dokazani strucnjak.
HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR
ebo vam Ante majke
Susjedu susjedu,cemu potreba za psovkom i vrijedjanjem,nema potrebe,uzivaj na svojih 23% protektorata,i samo opusteno,umrijet ces mlad od stresa..
Rastjerati! Rastjerati! A poceti od Uscuplica koji je u dva navrata iskoristio trud Jarnija, pa onda i Kodre. Nije to trener za ambicije koje FK Sarajevo ima. Ocigledno je da tu ima i igraca kojima se treba zahvaliti. - onaj ko puca na Evropu morao je vec sada otresti i Siroki i Zrinjski. Sve mimo toga, laganje je samog sebe.
Što trpite nepismenog "trenera",,koji ako ima ,je kupio licencu,,i još nepismenije pomoćnike,,gdje ih je samo našao,,u mahali svojoj
Bili ste katastrofa,nista od ove ekipe,prvo ti napolje,pa onda dovest igrace koji znaju i hoce ,ovo je ispod prosjeka ekipa na terenu,igra nula,neke zvijezde napuhane od klixa i ostalih poluportala,ali to ne igra,igra znanje,kvalitet itd itd,jedna amataerska ekipa,naduvani a nista na terenu,kvalitet nula,sve su to poluigraci
Abdulah Sal Ibrakovic..manager..tromblon ..trubadur i neopleteni priglavak..on ce vas ukopat..hajd' zdravo..
Pravi trener samo idi majke ti
Dzeno Dzeno naše cvijeće niko te nikonte pobijediti neće.Ti majstore pobjedi sam sebe.
Hahahahah, bili bolji, hahahhaha... reci amidzi da ulozi veto :p
lijepi moj "treneru", prvo sine moraš sebi biti psiholog pa tek onda igračima. nisi ti jaran sa njima nego njihov babo sa čvrstom rukom koji će znati kuda i kako udariti. al očito ti nemaš taj gard, drugi iz pozadine se pitaju i kroje ti politiku. ako je rezirano ove sezone da zrinja bude prvak onda izvini sine, u suprotnom povuci se dzentlimenski, jer ovako necemo dalje od sredine tabele. ziv nam bio!
Zrinski je ekipa koja zavrsava u vrhu iskljucivo kao ekipa sa najmanje primjenih golova.prosle godine umjesto da pobjede 3-0 na kosevu ,poklone gol i tri boda Sarajevu,koji sa Olimpikom jedva 1-0,Sirokim 1-0 i taktikom na derbiju za 0-0 da se ne izgubi i uglavnom protiv jacih ekipa i onih koje zapnu tanko....uz potez i na iskustvo pojedinaca a sa igrom bez boje i mirisa .....da ne uzese titulu sretno vise nego spretno bilo bi uprava napolje koja dovodi igrace koji su bez kluba i sa Sarajevom kao prolaznom stanicom medijski ih nmapumpa kao velike igrace i vjerovatno im od velike plate uzima procenat....primjer je dovodenje trenera velikih fudbalskih imena Jarni ,Kodro ali ne i trenerskih ,dakle tezi se senzacij a ne produktivnosti ..gusi se akademija (cuj akademija copy frizerska akademija Sabic) sve akademski obrazovani igraci koji ma se zatvara prostor dovodeci potrosene igrace iz regiona,...samo kombinacijja vlastitih talenata i istinskih pojacanja igraca od 25 do 30 godi
Ovako je pricao i Christoph Daum kada se dobro nasmrce pa zijani kompas za realnost! Sumnjam da Dzeno smrce, ali je definitivno na necemu ...
ma šta smo bili bolji jadan ti kad smo imali jedan ili dva ozbiljna šuta