Igrao 90 minuta uprkos povredi
27
Džeku čeka Mancinijeva kazna zbog nastupa za BiH?
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva Manchini cekao xD A i odigrao je vise u jednoj tekmi za repku nego u 15 zadnjih za city :D
Da ga nece mozda kazniti tako sto ce ga konacno pustiti da IGRA!!???
Cini mi se odkako je zabar u Medzugoriju bio, da se jos vise kurci prema Dzeki...
Mančini je počeo jesti g.o.v.n.a od one utakmice kada je Džeku stavio na klupu, a Džeko u utakmici prije, dao Totenhemu 4 gola.
Kakav bolan astronom...da je zavrsio skolu ne bi nogama za zivot zaradjivao. Rekao je taj glavi zbogom, pa zaradjuje nogom.
Kmee kmee sudijaaaaa ofsajd dzenosajd kmee kmee Zato i ne igra!
A sta bi ti, pa nije astronom da se mjeri u svjetlosnim godinama? :D
2 minute od februara ??
Vi ste svi ljubomorni na Dzeku sto sam njemu dala, a vama ne bi jer ste obicne fukare i kokuzi. On mozda sjedi na klupi, ali zato heeebe u krevetu, a vi mozete samo drkkkaaaati na moje slike i sanjati da vas neko kao ja ili jedna dama Diane Jenkins pogledaju. Mrshhhh stoko!
Dzeko ne brini nista!!! sad ce tvoj tata da zove Juventus preko svog prijatelja iz djetinstva rodjenog sarajliju Silvana Martina koji je poznati menadzer Buffona ... http://www.sar-radio.de/index.php?id=426&dir=blog/entry&stat=2
ZBOG TEVEZA SU SKORO IZGUBILI TITULU CJELU UTAKMICU JE2 MIČE SVOJE DEBELO DUPE, ČIM JE BIO IZVAN IGRE DŽEKO, AGUERO I BALOTELI SU PRORADILI, I DONJELI TAKO ČEKAN PEHAR!!!! NE DAJ SE EDINE SUIMENJAČE:)
ma macane pusti mog dzeko nek igra.
DŽEKO VIŠE NIJE NAŠ NAJBOLJI IGRAČ. MOLIM ISPRAVKU OD REDAKCIJE klix.ba. UNAPRIJED HVALA.
To Dijamanteeeeeee. Sad ces konacno zaigrati!
Nek ga *ebe kad je glup ko daska....spasio mu je dupe u zadnjem kolu prosle godine i brzo to zaboravio...da mu Dzekson odbrusi koju bio bi cijenjen a ovako naucio da suti i trpi pa grije klupu i pisnut ne smije jer se tako postavio prema treneru-kretenu .
Agencija Rojters je prenjela vijest prije par minuta da je Balotelli sluzbeno zguzio Amru dok je dzeko bio u Velsu. ocekujemo ukljucenje uzivo naseg reportera Borisa Bilica iz spavace sobe gdje se dogodila j.eba.cina.
www.esig.ba