Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toi dyeko tooo
Aferim ,bog vas nagradio.
Bio sam na utakmici, a inače živim u Srebrenici. Svaka čast i momcima i organizatorima. Volio bi da je neko iz srebreničke vlasti bio na edukaciji kako nešto treba organizovati, a da neko iz iste nema koristi, osim naroda koji je željan ovakvih stvari.
Ne samo veliki sportisti, vec izgleda i veliki ljudi.
dzeko je CAR !
opet sam se najezio ,pa dobro koliko cu jos puta morati :) SSSVVAAKKAA CAST..
Ovo je Bosna :) svaka cast momci!!
Svaka cast momci, imamo sjajnu generaciju, prije svega lmladih ljudi ali i sjajnih igraca... Ovo je Bosna
Nekad sam kao gost igrao na ovom igralistu.Nas golman ispuco\' loptu u jezero.
za primjera...svaka cast...
Utakmicom u malom mjestu Divič velike zvijezde evropskog fudbala pokazale su kako bez obzira na svoj trenutni status ne zaboravljaju zemlju iz koje dolaze i za razliku od umišljenih veličina pokazali šta znači biti veliki igrač i veliki čovjek. Ja opet kazem steta sto nije bilo Nemanje i Zvjezdana, ali svaka cast svima!
Svaka cast legende naseg Fudbala i nase nam BiH drzave da vas dragi Allah nagradi i da vam sve najljepse podari u vasem zivotu.
@Saban, Iskreno ti mogu reci da nisu igrali na zapadnoj obali Amrerike pokraj moje kuce... I je li bila Muslimanska publika ili se svi mjestani okupili, Muslimani i Srbi. Volio bi da su svi, ali ipak to je BiH!
haj mile ne pravi se lud, dobro ti znas da ti se igralo pred kucom i da su ti obje ekipe s publikom poslije bili u gostima... hocu reci kod m_a_m_e ali dobro,zivite u istoj kuci... sta mislis ako ostane trudna hoce li biti muslimansko dijete, srpsko ili mjesavina... ili je mozda u publici bio neki englez koji je gledao dzeku pa dijete bude pjegavo ko paul scholes ?
Koja su ovo dva tima? Muslimanski sprski, mjesavnina? Je li se ovo igralo u Republici Srpskoj ili u Federaciji? Pise Divc kod Zvornika ali ne znam gdje je tacno granica. To jest ko je bio u publici, vecinom Muslimani ili mjesavina?